Mozaik
KONCERT 23. SVIBNJA

Sutra u HNK-u Šibenik nastupa Zrinka Posavec
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
Njezin je moto da "glas otkriva dušu, strast i želje", u što su se uvjerili svi koji su do sada imali prilike slušati našu talentiranu i cijenjenu glazbenicu, Zrinku Posavec. Uskoro će tu priliku dobiti i Šibenčani, jer Zrinka s izvrsnim glazbenicima, i to prvi put, stiže u HNK Šibenik, u četvrtak, 23. svibnja 2019. Zrinka Posavec iznimno je talentirana pjevačica, kantautorica, pjesnikinja, profesorica, glazbena pedagoginja, a ponekad i stand-up komičarka, jer su njezini koncerti prožeti najljepšim pjesmama, melodijama i stihovima, no i zanimljivim iskustvima, koja glazbenica dijeli s publikom, uz koja se redovito svi nasmiju.

Muzici pristupa iz duše, strasno, izvodeći one skladbe kroz koje može najbolje ispričati samu sebe, a tako dotaknuti i one koji je slušaju.

Na repertoaru će se 23. svibnja od 20 sati tako naći tople starogradske pjesme koje pripadaju Panoniji, pjesme iz Međimurja, Dalmacije i njezine Slavonije, poput „O jesenske duge noći“, naći će se autorske skladbe „Za tebe“, „Ako želiš moje srce“, no i neke od najpoznatijih pjesama sevdaha poput „Kad ja pojdoh na Bentbašu“. Uza sve to, Zrinka će prisutnima predstaviti i neke pjesme iz svoje zbirke poezije „Soba za buđenje“. Na pozornici HNK-a u Šibeniku Zrinki će se pridružiti vrsni glazbenici okupljeni u ansambl: Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru, Mario Igrec na gitari, Borna Šercar na udaraljkama i Goran Delač na kontrabasu. Ulaz na koncert je besplatan. T.K.
Možda ste propustili...

ŽELIMIR IVKOVIĆ, ROCKER NAPISAO KNJIGU "ROCK U VINKOVCIMA"

Želio sam predstaviti bogatu i vrijednu vinkovačku scenu

FESTIVAL POČINJE ZA MANJE OD MJESEC DANA

Na Exitu The Cure i tisuće umjetnika na 40 pozornica i zona

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJETNA PRODUKCIJA CHEERLEADING KLUBA MA&KO

Čak 130 plesačica izvelo je 17 sjajnih koreografija

2

ODRŽANA MANIFESTACIJA ‘’PEDALA, ŽLICA, TAMBURICA’’

Sjajna promocija zdravog
života i ljepota Slavonije

3

PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA U PITOMAČI

‘’Podravina od cvijeća
tkana’’ dobila nagradu