Mozaik
BRUCE SPRINGSTEEN NEĆE OBJAVITI SAMO SOLOALBUM

Napisao i "hrpu pjesama za album E Street Banda"
Objavljeno 19. svibnja, 2019.
Bruce Springsteen svoj novi soloalbum "Western Stars" neće objaviti prije 14. lipnja, pri čemu je publika imala priliku čuti samo jednu pjesmu s njega, ali Boss je već napisao hrpu stvari za novi album E Street Banda nakon čega bi trebala uslijediti turneja. Tu je vijest Springsteen podijelio s Martinom Scorseseom na Netflixovu promotivnom događaju u Los Angelesu, objavio je časopis Rolling Stone. Prošlo je oko sedam godina a da nisam napisao ništa za E Street Band, rekao je Springsteen.


"Nisam mogao ništa napisati za bend. I rekao sam: Pa, naravno... više nikad nećeš biti u stanju to ponovno napraviti."


A onda, nastavio je, prije oko mjesec dana napisao sam materijal za gotovo cijeli album. "Inspiracija je došla... Mislim, znam odakle je došla, ali istovremeno je došla ni od kuda. I, znaš, to je baš dobro. Imao sam oko dva tjedna te male dnevne posjete, i bilo je baš lijepo. Čini te tako sretnim, pomisliš: Ipak nisam sjeb.n, zar ne? Bit će još jedna turneja!", rekao je Springsteen.


Springsteenov posljednji album s novim materijalom bio je "Wrecking Ball" iz 2012., gdje su na samo nekoliko pjesama svirali članovi E Street Banda. Posljednji album snimljen kompletno s E Street Bandom bio je "Working on a Dream" iz 2009. Bend nije nastupao na koncertima od završetka turneje The River početkom 2017.
Springsteen je ranije rekao da ove godine neće imati turneju s E Street Bandom. Još se ne zna planira li ići na samostalnu turneju u povodu izlaska albuma "Western Stars". H
Najčitanije iz rubrike