Regija
DESET DANA ZA PRIJAVE NA PAPUK EXTREM CHALLENG

Praznik sporta, kulture, gastronomije i turizma
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
ORAHOVICA


Organizacijski tim festivala Papuk Extreme Challenge održao je konferenciju za novinare. U uvodu je predstavljen vizualni identitet festivala, a potom su organizatori pojedinih utrka pokušali dočarati sportove i discipline koje će činiti ovogodišnji PEC. Predstavili su se tako članovi klubova organizatora Plivački klub Orahovica i Biciklistički klub Weekend Warriors iz Osijeka, zatim Baraber extreme team iz Belišća te Udruga za body building i fitness ‘‘Underground gym‘‘ Orahovica.


- Ove smo godine pripremili još veći broj sadržaja ne samo za natjecatelje nego i za posjetitelje, koji se mogu uključiti u pojedina natjecanja bez prijave, tu smo pripremili zabavne i atraktivne igre. Naš klub je evo ove godine preuzeo ulogu organizatora uz Plivački klub ‘‘Orahovica‘‘ i Grad Orahovicu te Turističku zajednicu grada i zapravo sam ponosan što smo dio ove priče – kaže direktor festivala Andrej Flauder iz BK Weekend Warriors Osijek. Do kraja prijava ostalo je još deset dana (do 26. svibnja).
I ova konferencija za novinare pokazala je da i ove godine glavnu riječ oko organizacije vode mladi koji su pokazali da su više nego spremni, puni elana i ideja. I.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike