Mozaik
ULAZNICE SE SJAJNO PRODAJU

Koncert Miše Kovača “Samo nas nebo rastavit može” 26. listopada u Areni Zagreb
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
Nakon što je krajem prošle godine neokrunjeni kralj estrade održao koncert za pamćenje pred rasprodanom splitskom publikom u Spaladium Areni, Mišo Kovač je odlučio razveseliti i zagrebačku publiku. Naime, nakon splitskog koncerta Mišo je bio toliko ganut količinom emocija koje mu je podarila splitska publika da je odlučio još jednom zapjevati sa zagrebačkom publikom nakon pune tri godine. Zagrebački koncert nosi isti naziv kao i onaj splitski "Samo nas nebo rastavit može" i održat će se u zagrebačkoj Areni u subotu, 26. listopada, a karte su u prodaji preko sustava Eventim.

Danima nakon splitskog koncerta grad pod Marjanom, ali i cijela Dalmacija i okolica, prepričavali su Mišin koncert koji je, kako se poslije saznalo, odradio pod visokom temperaturom, ali to ga nije spriječilo da izađe pred svoju publiku i zajedno s njima zapjeva još jednom. Bio je to koncert gdje su pojedinci plakali od sreće, dok su pak drugi doslovno vrištali od uzbuđenje i euforije u splitskoj Areni. Ovo je jedan od onih koncerata koji će se još godinama prepričavati, i baš zato ne smijete propustiti zagrebački koncert, za koji Mišo sprema posebno iznenađenje.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg publika obožava od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su "Ako me ostaviš", "Ti si pjesma moje duše", "Ostala si uvijek ista", "Dalmatino", "Svi pjevaju, ja ne čujem", "Drugi joj raspliće kosu", "Nikoga nisam volio tako" i "Dalmacija u mom oku".

Popularni Šibenčanin, koji je odrastao u istoj ulici s Arsenom Dedićem, u javnosti je smatran ikonom glazbene scene, a njegovi koncerti uvijek su puni emocija te Mišo nikog ne ostavlja ravnodušnim.

- Jako sam sretan što ću opet nastupiti u Zagrebu, u gradu kojemu živim već 52 godine, u gradu u kojemu sam napunio Arenu dva puta. Ovaj koncert poklon je svim obožavateljima, mojoj dragoj publici koja me vjerno prati tijekom cijele moje karijere. Hvala vam od srca i vidimo se 26. listopada u Areni Zagreb! - rekao je Mišo.

Tijekom svoje karijere Mišo je prodao više od 20 milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio 1970-ih i 1980-ih, i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert. Karizma koja osvaja i hipnotizira na prvu samo je jedan od razloga zašto ima vojsku fanova. Dovoljno je samo da se pojavi na pozornici i publika zborski pjeva sve njegove pjesme. T.K.

Tanja Kvorka
Ovaj koncert poklon je obožavateljima, dragoj publici koja me vjerno prati tijekom cijele moje karijere
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

HRT: KULTNA EMISIJA 27. TRAVNJA

"Dobro jutro, Hrvatska" slavi svoj 32. rođendan

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike