Mozaik
DOBITNIK PORINA

Štok objavio novi videospot “Samo trag”
Objavljeno 14. svibnja, 2019.
Nakon debitantskog albuma "Ispod kože", koji je osvojio Porina, Boris Štok predstavlja novi singl i videospot "Samo trag".

- Pjesma "Samo trag" započinje priču o novom albumu. Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drukčiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije. Spot je režirala talentirana redateljica Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje i mlada splitska glumica Katarina Nikšić - kaže Boris.

- Kad sam dobila pjesmu od Borisa "odvrtilo" mi se nekoliko scenarija u glavi, ali zajedničkom komunikacijom došli smo do zaključka da je ovo ipak "road movie" atmosfera glazbenog spota. Zahvaljujući producentu Boži Žeravici i Davoru, koji posjeduje najfinije primjerke old timer automobila u Dalmaciji, napravili smo crno-bijelu ljubavnu priču između Borisa i karizmatične te talentirane glumice Katarine Nikšić. S Borisom je lako komunicirati i surađivati, jako je profesionalan i zna što želi. Boris je "hit maker", ne sumnjam u uspjeh ove pjesme, kao i cijelog albuma - kaže Marcella Zanki.T.K.
Najčitanije iz rubrike