Mozaik
TONY CETINSKI

Turneja #samoljubav
oduševljava regiju
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
Arene, stadioni, tvrđave, postaje su najveće regionalne koncertne turneje, #samoljubav, Tonyja Cetinskog.


Ova nevjerojatna koncertna priča, o kojoj će se dugo govoriti i pisati, započela je odličnim nastupima u Areni Zenica i legendarnoj sarajevskoj dvorani Zetra.


Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno uhvatiti mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije. Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće. Čista srca, s odličnim glazbenim programom, što njegov bend i Tony svakako i čine.


Navedeni koncerti bili su savršen dokaz zašto je turneja #samoljubav nešto što se s velikim nestrpljenjem dugo čekalo.


Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Savršeno balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja nestrpljivo iščekuje nove koncerte, kojima se nastavlja spomenuta turneja.


U međuvremenu najbolji muški regionalni izvođač, u izboru Music Awards Ceremony, ne miruje. Njegov aktualni singl ‘Čekam te‘, s izuzetno hvaljenog albuma ‘Kao u snu‘, našao se na drugom mjesto nacionalne liste HRtop40.


"Sretan sam i zadovoljan što je pjesma ‘Čekam te‘ napravila svoje, što su je ljudi prihvatili i prije svega zavoljeli. To je još jedan dokaz da je sve što moji suradnici i ja radimo, dobro. Hvala svima i #samoljubav‘", istaknuo je ovom prigodom Tony. J.Kn.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

“DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ” U PULI

Moramo se boriti protiv mržnje i isključivosti te imati snage biti ljudi

2

FANTASTIČNA KONCERTNA SEZONA U MAĐARSKOJ

Nastupit će Zaz, Iggy Pop, Roisin Murphy, Morcheeba...

3

25. SARAJEVO FILM FESTIVAL OBJAVIO PROGRAM

Za Srce Sarajeva natjecat će se 53 filma, od toga dva hrvatska dokumentarca