Crna kronika
NA PROMETNOJ PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Smrtno stradao suvozač
Objavljeno 22. veljače, 2019.
CABUNA


Jedna je osoba smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak oko 13.15 dogodila na vrlo prometnoj Podravskoj magistrali u Cabuni, nedaleko od Suhopolja. Nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila KIA Shuma slatinskih registracijskih oznaka, dolazeći iz smjera Slatine, skrenuo ulijevo prije nego što se uvjerio da to može učiniti ne ugrožavajući druge sudionike u prometu. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao osobni automobil Lexus, također slatinskih oznaka, i došlo je do silovitog udara prednjeg dijela Lexusa u desnu bočnu stranu Shume. U tom srazu Lexus je odgurao s prometnice automobil koji mu je oduzeo prednost i oba su se automobila zaustavila u putnom kanalu.


U toj nesreći smrtno je stradao stariji muškarac, suvozač u Shumi, vozač toga vozila ozlijeđen je i kolima Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica, a vozač Lexusa prošao je bez ozljeda. Prema riječima načelnika Prometne policije Virovitica Nikole Kečkeša, očevid je preuzelo Općinsko državno odvjetništvo i sve daljnje informacije bit će dostupne nakon očevida.


Policija je izvijestila i o nesreći koja se u četvrtak oko 15.45 dogodila u Radićevoj ulici u Virovitici. Teške ozljede zadobio je 58-godišnji vozač motocikla koji se zabio u kamiončić koji je izlazio na cestu, a kojim je neoprezno izlazio drugi 58-godišnjak, i kojega je policija kazneno prijavila. P.Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike