Mozaik
U POVODU DANA ŽENA

Gibonni nastupa u Županji 8. ožujka
Objavljeno 21. veljače, 2019.
Kao što to dobro znaju njegovi fanovi, ali i glazbena kritika, Gibonni je briljantan autor i izniman pjesnik, ali prije svega "čovik" i glazbenik koji ostavlja u glazbi svoj jedinstven pečat i potpis. To njegova publika prepoznaje već godinama, pa s nestrpljenjem očekuje njegov koncert u svom gradu, a ovog ožujka u najvećim hitovima Gibonnijeve gotovo tridesetogodišnje karijere uživat će Županjci. Koncert će se održati na Međunarodni dan žena, u petak, 8. ožujka, u sportskoj dvorani gimnazije Županja. Gibonni je na Dan zaljubljenih nastupio u susjednoj nam Sloveniji, u Celju, što mu je bio prvi koncert ove godine.

Gibonni sada sprema koncert za svoje najvjernije fanove u Županji, odnosno Slavoniji, budući da se očekuje dolazak fanova iz ostalih gradova i županija. Poznati glazbenik priredit će publici večer punu glazbene čarolije, uz svoje sad već legendarne pjesme: "Sve je moje njeno", "Sreća", "Anđeo u tebi", "Sa mnom ili bez mene", "Zlatne godine", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Nisi više moje bol" i druge.

Uz Gibonnijevu postavu vrsnih glazbenika, publiku u Županji očekuje višesatni spektakl i večer za pamćenje. Ulaznice za koncert Gibonnija u sportskoj dvorani gimnazije Županja u prodaji su na lokacijama u Županji: Stanbiro, Trg Republike 7, radnim danom od 7 do 14 sati. Caffe bar "Rock Caffe", Veliki kraj 46, svaki dan od 7 do 23 sata. Caffe bar "Okac", Bana Josipa Jelačića 2, svaki dan od 7 do 23 sara te putem online prodaje na: www.ticketshop.hr. T.Kvorka
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike