Mozaik
ADRIJANA BAKOVIĆ

Mlada Osječanka ušla na HR Top 40
Objavljeno 20. veljače, 2019.

Nakon što je predstavila svoj posljednji singl "Ljubav je moja cesta", mlada Osječanka Adrijana Baković s njim je pronašla put do top-liste HR Top 40 i našla se na 35 mjestu. No, nije Adrijana osvojila samo radijske etere, osvojila je i srca publike koja je odlično reagirala na ovaj pozitivan i energičan singl.

 

Ljubav je vječna tema i inspiracija svih nas, a odlične reakcije publike, kao i radijskih urednika na singl, upravo su to i pokazale. Svoje oduševljenje ulaskom u HR Top 40 ni Adrijana nije krila, pa nam je zadovoljno rekla:

- Sretna sam što je prepoznata moja pjesma od strane radijskih urednika. To je definitivno vjetar u leđa i nadam se da će se samo penjati na ljestvici kako bi doprla do što više slušatelja. Zarazna je ta melodija, polagala sam velike nade u nju. Hvala svima koji me slušaju i podržavaju, mnogo mi to znači i sve što radim ima smisao kad se odražava na ovakav način.

Podsjetimo, za ovu fantastičnu pjesmu zaslužni su Vjekoslav Dimter kao autor pjesme, tekst je pisao Damir Bačić, dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin. Za videoprodukciju zaslužan je Marko Zeljković, a za šarene kadrove u spotu pobrinuli su se stilistica Barbara Repe, vizažistica Nina Pejnović te frizer Matej Tonković. Za kraj možemo reći - bravo Adrijana i želimo ti još mnogo ovako vedrih, veselih singlova koji će rasplesati publiku.
T.Kvorka

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike