Mozaik
EDDIE MURPHY POTVRDIO

Snimat će se nastavak slavne hit-komedije “Princ otkriva Ameriku”
Objavljeno 17. siječnja, 2019.
Nakon višegodišnjih špekulacija konačno su odstranjene sve sumnje oko novog nastavka legendarne komedije "Princ otkriva Ameriku", jednog od najvećih kinohitova 1980-ih u kojemu je Eddie Murphy odradio jednu od svojih najpoznatijih uloga, onu princa Akeema. Ovih je dana slavni glumac potvrdio da se vraća na velike ekrane kao princ Akeem, ovaj put pod redateljskom palicom Kenya Barrisa, najpoznatijeg po nagrađivanom sitcomu "Black-ish", koji se prikazuje od 2014. Kako piše Entertainment Weekly, na scenariju nastavka, uz redatelja Barrisa, radi i Craig Brewer ("Hustle & Flow"), koji je s Murphyem već surađivao i na biopicu o Rudyu Ray Mooreu.

- Nakon puno godina očekivanja oduševljen sam što se, sada i službeno, radi na filmu "Princ otkriva Ameriku 2". Okupili smo sjajan tim ljudi koje će voditi Craig Brewer, koji je upravo dovršio odličan posao s Dolomite (Is My Name). Radujem se što ćemo ponovo na filmskom platnu oživjeti sve te kultne i obožavane likove - izjavio je Murphy za američki Rolling Stone.

Filmu bi se trebao vratiti i Arsenio Hall u ulozi prinčeve desne ruke, a radnja će se ovaj put vrtiti oko Akeema koji stiže u Ameriku kako bi pronašao svog davno izgubljenog sina, prijestolonasljednika fiktivne države.T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike