Mozaik
FESTIVAL U UMAGU U SVIBNJU 2019.

Stiže najjači Sea Star do sada!
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
Stiže najjači Sea Star do sada! – ujedinjeno najavljuju organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag. Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. u laguni Stella Maris. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

- Prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su golem potencijal, a sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem svibnja opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sada! – izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Grad Umag istaknuo se kao odličan domaćin, a kompleks Stella Maris kao idealna lokacija za Sea Star Festival, što su, jednako kao i ljepote i multikulturalnost Istre, isticali gosti iz cijelog svijeta, dok su neka od najvećih glazbenih imena oduševljena gostomprimstvom produžavala boravak i ostajala na mini godišnjim odmorima.

- Nakon prva dva izdanja u kojima se u Umagu skupila brojna domaća, regionalna, ali i publika iz svih djelova svijeta, grad Umag je odlučio, zajedno sa svim partnerima, za treći Sea Star napraviti poseban iskorak i podići festival na još veću razinu – dodao je Milovan Popović, direktor TZ-a Umaga.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone, pa će tako u petak, 24. i subotu, 25. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, za četvrtak, 23. pripremljen je Welcome Party, a u nedjeljno jutro, 26. svibnja završni Closing Party. Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu, 12. prosinca u 12 sati, kada stižu festivalske ulaznice po poklon-cijeni od samo 199 kn, što je ušteda od čak 60 % u odnosu prema finalnoj cijeni! Broj tih ulaznica vrlo je limitiran količinom, a poklon-cijena vrijedit će najduže 24 sata ili do isteka zaliha. Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Sve ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entrija od 12. prosinca u podne. T.K.
Najčitanije iz rubrike