Mozaik
TURNEJA PJEVAČKOG STUDIJA

Dodan 3. koncert Božić s Mozartinama
Objavljeno 5. prosinca, 2018.
Nakon niza koncerata po cijeloj Lijepoj Našoj Pjevački studio Mozartine svoju koncertnu turneju privodi vrhuncu pa će tako održati nekoliko nastupa na domaćem terenu, i to u "Lisinskom", gdje su u samo pet dana rasprodana dva koncerta! Zbog toga je dodan treći termin, za koji su karte već gotovo nestale. Zborovi Pjevačkog studija Mozartine: Djevojački zbor Mozartine te dječji zborovi Scarlattine, Raveline, Chopinine i Papandopuline održat će prvi dio koncerta u sklopu ciklusa Božić s Mozartinama u srijedu, 19. prosinca, u 18 sati. Drugi dio koncertnog događaja Božić s Mozartinama održat će zborovi BoysVoice, Musical zbor Webber, Djevojački zbor Mozartine te dječji zborovi Scarlattine i Schubertine u srijedu, 19. prosinca, u 20 sati. Božićna čarolija nastavlja se dan poslije, u četvrtak, 20. prosinca, u 20 sati, kada će zborovi BoysVoice, Musical zbor Webber, Djevojački zbor Mozartine te dječji zborovi Papandopuline, Vivaldine i Bachovine održati posljednji dio koncertnog događaja Božić s Mozartinama. Na repertoaru zborova naći će se blagdanske skladbe iz Hrvatske i svijeta, kojima će Pjevački studio Mozartine Zagrepčanima na prigodan način zaželjeti sretan Božić. Na glasoviru će zborove pratiti pijanist Ivan Pernicki.


Pjevački studio Mozartine osnovan je 1999., otkada se sustavno širi te danas ponosno ima čak devet dječjih zborova na sedam različitih lokacija u Zagrebu, Djevojački zbor, kao i zbor bivših članica okupljenih pod nazivom Ex Mozartine. Mozartine iza sebe, zajedno sa svojom dirigenticom Ivom Majcenić, imaju brojne svjetske turneje (New York, Stockholm, Pariz, London, Oslo), kao i uspješne suradnje s brojnim glazbenicima, poput Urbana, Olivera, grupe TBF, Psihomodo Popa i Dionne Warwick.
Dječji zborovi ovog pjevačkog studija nastupit će i u općini Ljubeščica, gdje će božićnu čaroliju 7. prosinca prenositi dječji zborovi Schubertine i Bachovine te zbor dječaka BoysVoice, a tjedan poslije, 14. prosinca, u općini Kalnik zapjevat će dječji zborovi Scarlattine i Papandopuline. T.K.
Na repertoaru zborova naći će se blagdanske skladbe iz Hrvatske i svijeta, kojima će publici na prigodan način zaželjeti sretan Božić
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

Najčitanije iz rubrike