Mozaik
OD PONEDJELJKA NA MAXTV-U

Nova hit-serija "Osveta u štiklama"
Objavljeno 13. listopada, 2018.
Nova glamurozna hit-serija, „Osveta u štiklama“ (Stiletto Vendetta), koja će uskoro biti ekskluzivno dostupna na MAXtv-u Hrvatskog Telekoma, premijerno je prikazana u Kaptol Boutique Cinemau. Brojna publika imala je priliku premijerno pogledati prvu epizodu visokobudžetne turske kriminalističke serije, a sudeći prema njihovim reakcijama, seriju i na hrvatskom tržištu očekuje veliki uspjeh. „Osveta u štiklama“ bit će dostupna već 15. listopada, od ponedjeljka do četvrtka, samo na Pickbox TV kanalu. Riječ je o zanimljivoj i napetoj seriji koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole - Merve, Pelin, Arzu i Oye. Prijateljstvu je došao kraj na jednom školskom izletu, na kojem su djevojke smjestile Oyi te ju opako osramotile pred cijelom školom. Oyi se od tada gubi svaki trag. Mnogo godina kasnije putevi im ponovno spajaju – otkrivaju se dugo čuvane tajne, laži i obmane, javljaju nova suparništva, a najviše intriga izaziva misteriozno ubojstvo. Kako su nekadašnje prijateljice postale neprijateljice i tko je kriv za ubojstvo, uskoro će moći saznati svi korisnici MAXtv usluge.
„Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas možemo mnogo preciznije odrediti što naši korisnici žele. Gledatelji MAXtv-a imaju pristup najvećem broju iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskom televizijskom sadržaju prilagođenom upravo njima. Budući da uz sport i filmove najviše vole pratiti serije, vjerujemo kako će ih ova nova serija oduševiti, posebice ženski dio publike“, poručio je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.
Premijerno prikazivanje prve epizode serije „Osveta u štiklama“ privuklo je brojne poznate sobe, pripadnike marketinškog i medijskog svijeta, a u svojim prekrasnim štiklama događaj su uljepšale i glumica i pjevačica Mila Elegović, voditeljica Korana Gvozdić, glumica Lana Gojak, fitness stručnjakinja i TV voditeljica Renata Sopek, glumica Romina Vitasović i mnogi drugi…U sklopu događanja organiziran je i izbor za NAJštiklu: stručni je žiri u oštroj konkurenciji imao zadatak odabrati najzanimljiviju štiklu večeri. Titulu NAJštikle odnijele su cipele glumice Lane Gojak i donijele joj kao nagradu godinu dana MAXtv bez naknade te magenta Adidas tenisice za mali odmor od visokih potpetica.J.Kn.
Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike