Mozaik
KANDIDAT ZA CESARICU

Ivana Kindl predstavila remikse svoje autorske pjesme "Ima nade"
Objavljeno 10. listopada, 2018.
Ivana Kindl predstavila je "Ima nade - REMIXES", s remiksima DJ-a i producenta Denisa Goldina, s kojim je surađivala i na remiksu hit-singla “Sve istine i laži” te remikse Tomislava Horvatinovića aka. Jones. Goldinov producentski rad je, osim u Hrvatskoj, široko prihvaćen i izvan granica Hrvatske, čije radove u svoje setove uključuju Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy‘s Groove...
- Radeći na remiksu Ivane Kindl uvijek uživam u njezinom posebnom glasu koji ima ono "nešto", a kad pridodamo i predivan tekst pjesme, u kojemu se možemo i sami prepoznati, onda nije teško pronaći inspiraciju. Kod ovog remiksa cilj mi je bio dobiti miks stilova trance/chill/deep house s naglaskom na vokal. Zvukom gudača naglasiti nježnost, a dance-zvukom klavira i snažnom bass-linijom poticati na ples - rekao je Goldin.
Tomislavu Horvatinoviću aka. Jonesu, iz koprivničke NEXUS produkcije rad na remiksu ostao je u pozitivnom sjećanju.
- Uvijek je zadovoljstvo raditi remiks singla pjevačice kalibra poput Ivane Kindl. Njena izrazita muzikalnost i kristalan, senzualan glas kvalitete su o kojima svaki producent može samo sanjati. Nadam se da će slušateljima ljetni dani, dani zabave i plesa uz ovaj remiks još ljepše proći! - kaže Horvatinović.
"Ima nade" autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja, a predložena je i za hit rujna za nagradu Cesarica. T.K.
Možda ste propustili...

LENHART TAPES, ZORA BOROVČANIN I LUFTHANSA

Na INmusic festival dolaze kreativni bendovi iz ETEP-a

Najčitanije iz rubrike