Regija
ŠTEDE ENERGIJU

Nova, LED rasvjeta u miholjačkim ulicama
Objavljeno 19. rujna, 2018.
DONJI MIHOLJAC - Sukladno s najavama gradskih čelnika, u Donjem Miholjcu počeli su intenzivni radovi na postavljanju nove rasvjete u nekoliko gradskih ulica, posebice onih u kojima je najviše takvih problema. Krenulo se od Ulice Ivana Mažuranića, u kojoj su obavljeni zemljani radovi i postavljeni kabeli. Troškovi projekta iznose 134.000 kuna i bit će financirani iz gradskog proračuna. Na radost gradskih otaca, umjesto u planiranih 15 - 20 dana cijeli je posao odrađen u roku od samo osam dana, za što su zaslužni izvođač, tvrtka ElektroAntić, i podizvođač Karašica Vučica. Valja napomenuti da je to bila jedna od rijetkih ulica u Donjem Miholjcu u kojoj uopće nije bilo rasvjete.
Također, počelo je postavljanje LED svjetiljki u miholjačkim gradskim ulicama. Do sada je završeno u cijeloj Harambašićevoj ulici i na Gorici, a, prema predviđanjima, postavljanje LED svjetiljki na cijelom gradskom području s prigradskim naseljima trebalo bi biti završeno za 45 do 60 dana.
- Svjetiljke u naselju Sveti Đurađ bit će postavljene naknadno, kada bude ishođena građevinska dozvola za postavljanje rasvjete na novopostavljene HEP-ove stupove. Postavljanjem LED svjetiljki ostvarit će se ogromne uštede u potrošnji električne energije, što će nakon otplate investicije i Gradu donijeti veliku financijsku korist - najavio je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.L.A.
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

Najčitanije iz rubrike