Mozaik
UNLINEOVI TURISTIČKI PROGRAMI

Slavonija privlači sve više stranih turista, od Danske do Kine
Objavljeno 19. rujna, 2018.
Slavonija postaje iz dana u dan sve zanimljivija turistička destinacija na inozemnom tržištu, i to od Danske do Kine. Da je tome tako potvrđuje i današnji boravak danskih gostiju na turističkom obiteljskom gospodarstvu Kereković u mjestu Živike u Brodsko-posavskoj županiji u organizaciji Unilinea. Rezultat je to intenzivnih poslovnih aktivnosti Unilinea, vodećeg hrvatskog turoperatora, s ciljem da poslovnim partnerima i gostima predstavi Slavoniju nizom posebno osmišljenih turističkih programa i izleta. Uz danske goste, sve češći Unilineovi gosti su i oni iz Kine, kojima Slavonija i Osijek postaju sve češća destinacija na kružnim putovanjima po zemljama regije.
- Sve je više interesa iz Mađarske, a u planu za 2019. su programi obilazaka muzeja vučedolska kulture uz razgled Vukovara i Iloka te degustacije illočkih vina za goste iz Velike Britanije. Bilo je tu i do sada posebnih programa, poput konferencije koju smo za poslovne partnere organizirali u Slavoniji ili pak smještaja sudionika natjecanja Tour of Croatia čiji je Uniline službena putnička agencija - izjavila je Sandra Gobin, članica Uprave Unilinea. Unilineov tim na svim svojim partnerskim tržištima intenzivno promovira postojeće programe u Slavoniji te razvija nove namijenjene, s jedne strane, grupnim obilascima gostiju s europskih, posebice skandinavskih i azijskih tržišta te nišama individualnih gostiju s posebnim interesima na području kulturnog i povijesnog te enogastronomskog i aktivnog turizma. To bi mogao biti važan impuls i za razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Slavoniji, od kampova, obiteljskih hotela, kušaonica vina i lokalnih jela do organiziranih školi jahanja, lova, promatranja ptica... TOG Kereković, koji je čest izbor Unilineovih gostiju, osim slavonskih specijaliteta, nudi i pecanje u vlastitom ribnjaku, vožnju u fijakerima i zapregama, jahanje te plovidbu Savom.
Prateći propulzivan razvoj turizma na azijskim tržištima te otvaranjem ureda u Kini i Južnoj Koreji i predstavništvima u Japanu i Tajlandu te iskorakom na tržišta Južne Amerike, SAD-a i Kanade i Australije, Uniline otvara nove mogućnosti za prezentaciju turističkih aktivnosti u Slavoniji za koju sve veći interes pokazuju upravo gosti iz Azije i prekooceanskih tržišta koji su oduševljeni njezinom bogatom kulturom, tradicijom i gastronomijom te je sve više svrstavaju na top listu destinacija za 2019.T.K.
U planu za 2019. su obilazak Vukovara i Iloka te degustacije illočkih vina za goste iz Velike Britanije
Možda ste propustili...

GLOBALNA TEMPERATURA OPASNO RASTE

Najtopliji srpanj u 140 godina!

NA OVOGODIŠNJEM DIMENSIONS FESTIVALU

Super izvođači donose glazbu iz cijelog svijeta

PROSLAVA 35 GODINA ALBUMA “DAS IST WALTER”

Zabranjeno pušenje u Splitu 18. pa u Zagrebu 19. listopada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIPREME ZA IZBOR MISS HRVATSKE 2019. GODINE

Koja će od ovih ljepotica
dobiti krunu

2

LAND ART FESTIVAL

Morski pas spaljen je zbog Radosti življenja

3

FILMSKE PROJEKCIJE DO 23. KOLOVOZA

Jubilarni, 25. SFF: Srca Sarajeva u ruke vrhunskih redatelja