Mozaik
MY BUDDY MOOSE

Bit će predgrupa za kultni Calexico
Objavljeno 9. srpnja, 2018.
Grupa My Buddy Moose, miljenica domaće i regionalne underground scene, ovoga ljeta ima jedinstvenu čast nastupiti kao predgrupa kultnom američkom bendu Calexico na njegovim koncertima u Ljubljani (9. srpnja 2018.) i Rijeci (13. kolovoza 2018.).
Ovi riječki indie-americana zaljubljenici, okupljeni 2004. godine, već dugi niz godina slove za jedan od najboljih "malih" bendova u regiji, njihovi albumi jednoglasno su hvaljeni od strane glazbene kritike, a uvjerljivi i iskreni live nastupi pomogli su im da stvore vjernu bazu fanove diljem Hrvatske, ali i okolnih zemalja.
Njihova je kvaliteta prepoznata i izvan Hrvatske pa se My Buddy Moose može pohvaliti brojnim nastupima i suradnjama s istinskim svjetskim facama poput renomiranih glazbenika Howe Gelba, Marka Olsona, Chrisa Eckmana i M. Warda.
Do sada su Riječani pod etiketom Dancing Beara izdali četiri albuma: "My Buddy Moose" (2006.), "Wonderful Feeling of Emptiness" (2010.), "Shine!Shine!Shine!" (2013.) te "IV" (2017.). Njihov posljednji album "IV" dočekan je hvalospjevima glazbene kritike koja ga je odmah nakon objavljivanja uvrstila u najbolja hrvatska, ali i regionalna izdanja te godine.
Koncert popularne grupe Calexico u Ljubljani održava se u prostorima kina Šiška, a gostovanje u gradu na Rječini planirano je na jedinstvenoj lokaciji riječke Delte. Promovirat će svoj deveti studijski album "The Thread That Keeps Us". T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike