Mozaik
PRAVILA IGRE

Tri koncerta u povodu izlaska novog albuma
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

Dan nakon izlaska novog albuma “Kako nam stvari stoje” (Menart), Pravila igre održali su veliki koncert u gradu za koji ih veže puno toga lijepoga. Publika je ispunila trg Dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici i ovacijama nagradila mlade glazbenike. Sreća i radost bili su vidljivi na licima članova benda, a prije izlaska na pozornicu poručili su nam da imaju tremu.

“Uzbuđeni smo, ponosni i sretni. Godinu dana stvarali smo pjesme za album 'Kako nam stvari stoje' i neopisiva je sreća podijeliti ih s vama”, poručili su iz benda.

Sreća je bila vidljiva i kod publike - pjevali su, plesali, ali i vrištali i slali poljupce i srca zgodnim dečkima iz benda. Slikanje i druženje s publikom trajalo je još dugo nakon koncerta, a dečki su htjeli čuti sve dojmove i savjete od svoje publike. U subotu je izišao njihov drugi studijski album. Bend je u povodu toga u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu održao akustičnu svirku, nakon koje su se dečki iz benda družili s fanovima i potpisivali prve primjerke novog albuma. Nakon promocije u Avenue Mallu, koncert su održali i na najljepšem zagrebačkom trgu: “Na Cvjetnom trgu prvi smo put na koncertu uživo svirali nove pjesme. Hvala što ste pjevali s nama, što volite naše pjesme. Mi volimo našu publiku koja je najbolja na svijetu”, oduševljeno su poručili publici.

Na albumu “Kako nam stvari stoje” radila je već provjerena ekipa. Autorski je tim isti kao i na svim dosadašnjim pjesmama benda i dečki se vode onom starom “tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati”. Tekstove i glazbu radili su Sonja i Miro Buljan, tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njeguju od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima. “Produkcijski smo na ovom albumu malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. Nadamo se da će svi koji kupe album uživati u novim pjesama bar onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih.” J.Kn.

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike