Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U POŽEGI

Tri pijana mladića teško ozlijeđena u VW Golfu
Objavljeno 23. travnja, 2018.
Mladići su u bolnici, jedan je imao 3,3 promila alkohola, drugi 2,9, a treći 2,3!

POŽEGA - Miješaju se emocije, zabrinutost i golema ljutnja nakon teškog stradavanja trojice mladića u prometnoj nesreći koja se u prvim minutama nedjelje dogodila u Požegi, a koju je prouzročio alkohol. Svu trojicu su iz potpuno uništenog Golfa koji se okrenuo na krov izvlačili požeški vatrogasci.

Kako su priopćili iz Policijske uprave požeško-slavonske, prometna nesreća dogodila se 35 minuta iza ponoći u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi. U automobilu VW Golf požeških registracijskih oznaka nalazila su se trojica mladića u dobi od 23, 24 i 29 godina. Doslovce su bili “mrtvi pijani”, jer je jedan imao 2,3 promila alkohola u krvi, drugi 2,9 dok je treći u krvi imao čak 3,3 promila alkohola! Do zaključenja teksta, s obzirom na to da rezultati očevida policije nisu bili poznati, ne zna se tko je upravljao Golfom iz smjera Velike.

Zbog pijanstva i neprilagođene brzine, za sada nepoznati vozač u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem Golfa nakon čega je automobil nekontrolirano sletio s ceste, udario i probio betonski stup, ogradu, da bi na kraju završio u dvorištu jedne obiteljske kuće. Vozilo je zaustavilo drveće koje je spriječilo udarac u kuću. Kolika je bila silina udarca svjedoči prizor s mjesta nesreće gdje se vidi da je motor ispao iz Golfa.

Čuvši udarac ljudi su istrčali iz kuća i pokušali pomoći unesrećenima, no kako se uništeni auto nalazio na krovu u pomoć su pozvani djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima Hitne pomoći u požešku bolnicu.

Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj bolnici, prim.dr.sc. Drage Gašpara, sva trojica mladića koji su sudjelovali u prometnoj nesreći zadržani su na bolničkom liječenju. Dvojica mladića zadobili su prijelome ruku, dok su kod jednog utvrđeni prijelomi nastavaka vratnih trupova uz kralježnicu.

AGM Kruna
LJUTNJA POŽEŽANA ZBOG PIJANSTVA

Objava informacija da su ozlijeđeni mladići bili potpuno pijani zapalila je društvene mreže u Požeštini. “Pa ne mogu vjerovati da je jedan od njih s tolikim maliganima u sebi odlučio voziti. Daj Bože da se oporave, nikome ne želim zlo, no vozaču bi zbog ovoga trebalo doživotno uzeti vozačku dozvolu. Za primjer!”, stoji u jednom komentaru. I ostali komentari bave se pijanstvom trojice mladića, a za mladog pijanog vozača traži se stroga kazna.

istraga

JOŠ SE NA ZNA TKO JE VOZIO

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

POLICIJA BIH, HRVATSKE I EUROPOL

Velika akcija protiv krijumčara ilegalaca

Najčitanije iz rubrike