Crna kronika
POLICIJA TRAGA ZA VOZAČEM

Automobilom teško ozlijedio dječaka i pobjegao
Objavljeno 18. veljače, 2018.

VINKOVCI - Vinkovačka policija još uvijek traga za vozačem osobnog automobila koji je u subotu u večernjim satima u Mihanovićevoj ulici naletio na desetogodišnjeg dječaka, učenika trećeg razreda osnivne škole i teško ga ozlijedio da bi potom, umjesto da mu pruži prvu pomoć ili barem nazove hitnu, pobjegao u nepoznatom smjeru. Kako doznajemo, dječak je zadobio višestruki prijelom noge i hitno je prevezen u KBC Osijek gdje su mu ugradili fiksatore. Kako kaže jedan od očevidaca nesreće, dječakov prijatelj je odmah nazvao dječakova oca, a prolaznici su pomogli ozlijeđenom dječaku i pozvali hitnu pomoć.

Nesreća se dogodila u jednosmjernoj ulici u koju je, za sada još uvijek nepoznati vozač, ušao iz nedozvoljenog smjera pa se nagađa kako vozač možda nije iz Vinkovaca  što policiji otežava potragu. Zato policija moli sve koji su se našli u blizini mjesta nesreće da korisnim informacijama pomognu u potrazi za nesavjesnim vozačem. Otežavajuća okolnost je što je u trenutku nesreće bio mrak  i smanjena vidljivost pa su djeca koja su se u blizini igrala, vidjeli samo dio registracijske pločice, ali i to može biti od pomoći policiji.

Glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Domagoj Džigumović rekao je novinarima da je dječak izvan životne opasnosti, a policija poduzima sve kako bi otkrila i procesuirala nesavjesnog vozača. M.Flego

Možda ste propustili...

PUNO STRADANJA U JEDNOM DANU

Četiri nesreće u Požegi

U BEKETINCIMA I OSIJEKU

Policija prijavila tri kradljivice

Najčitanije iz rubrike