Mozaik
HR TOP 40

Psihomodo pop-u najviši novi ulaz
Objavljeno 12. veljače, 2018.

Psihomodo pop je s novim singlom “Ako želiš biti moja” u svom prvom tjednu u radijskom eteru stigao na 15. mjesto nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Pjesma je nastavak priprema za njihov novi studijski album, koji su najavili prošlogodišnjim hitom “Sve će biti u redu”.

- Ova pjesma pravi je Psihomodo uradak. Došla je vrlo prirodno. Uz već snimljene demosnimke za novi album, upravo ovu snimili smo posljednju i u jednom danu. I na ovoj pjesmi, što se i čuje, Tigran svira bubanj. Videospot snimamo u režiji Mare Milin, koji će biti i svojevrsni mali hommage Tigranu, izražen jednostavnom, ljubavnom pjesmom – rekao je Davor Gobac.

Osječanka Mia Dimšić sa svojim singlom “Kiša” na listi je 22., a osječki je bend Fluentes s novim singlom “Napokon” na 34. mjestu. Uz Psihomodo pop ovoga tjedna s novim singlovima na listu su stigli Đani Stipaničev & Renata Sabljak s novom suradnjom “Ako nam ljubav preživi noć”, Pamela Ramljak s “Nikada” te Radio Luksemburg s novim singlom “Sviraj za mene”. Prvo mjesto i šesti tjedan zaredom drži Petar Grašo s “Ako te pitaju”, slijede ga Damir Kedžo i njegov “Vojnik ljubavi” na drugom mjestu te Vanna i “Najbolji ljudi” na trećem.

Grašo ovoga tjedna dominira i u svim hrvatskim regijama od svoje Dalmacije do Slavonije, Zagorja, Grada Zagreba, središnje Hrvatske te Istre i Primorja. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe, koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike