Mozaik
NOVI HIT OSJEČKE GRUPE

Fluentes objavili spot za “Napokon”
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Debitanti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, osječka grupa Fluentes, predstavili su se pjesmom “Napokon”, koja već tjednima zauzima vrlo visoko mjesto na nacionalnoj top-listi najslušanijih singlova u Hrvatskoj. Za pjesmu, koja je stvorena i snimljena u listopadu i studenome 2017. u njihovu prostoru za probe i u studiju Željka Nikolina u Osijeku, sada je snimljen i spot, u režiji Cinematic studija iz Osijeka i Josipa Grizbahtera.

- Pjesma “Napokon” posveta je ljubavi: ljubavi prema glazbi, prema ljudima, prema svijetu koji nas okružuje i prema svemu onome što nas ispunjava, hrani i čini boljima. Svatko od nas ušao je u ovu pjesmu neočekivano i potpuno nepripremljeno. Radili smo s istinskim žarom i strašću od prve do posljednje note i stiha. Osjećali se kao da smo u vrtlogu koji se neprekidno kreće u nekom dobrom, ali nepredvidljivom smjeru. Svaki glazbenik koji je radio na ovoj pjesmi - od Želje i nas do fantastičnog Brune Kovačića - istinski ju je doživio i imamo osjećaj kao da smo povezani nevidljivim nitima koje samo mi kužimo i prepoznajemo kad se pogledamo – rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes.

Za ovu pjesmu kažu da je njihova “pjesma nad svim pjesmama”. Nastala je u žaru, strasti i ljubavi ljudi koji su ju stvorili i radili na njoj beskompromisno i bezuvjetno.

- Hvala vam svima koji ste na neki način dotakli ovu pjesmu i pretvorili je u ovo što je ona sada. Hvala Josipu, Tomislavu i Marku na videu, koji su tu ljubav i žar stvaranja pjesme pretvorili u video. To je to - sviramo, uživamo, jesmo u tom trenutku i bit ćemo još puno trenutaka poslije. A Cinematic je ustupio stolicu nekome od vas na tu našu probu i uveo vas u naš svijet - kaže Goran. T.K.

Možda ste propustili...

PROJEKT VRIJEDAN 900 MILIJUNA DOLARA

Grade veliku plažu na Manhattanu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STRADAO POPULARNI PJEVAČ NARODNE GLAZBE

U nesreći u Njemačkoj poginuo Šaban Šaulić

2

U OPATIJI ODRŽANA DORA 2019.

Roko i "The Dream" putuju na Eurosong

3

ZIMSKI ŠOKAČKI DIVANI

Marinela Knežević iz Tenje najljepša Slavonka