Novosti
CAMMEO GRUPA:

Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput - postaje donacija za nezbrinutu djecu
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro! Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni su odgovoriti na sva pitanja. Nastavno na niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija "Provjereno" posvećenih Cammeo Grupi, a sve od strane "anonimnih izvora", želimo poručiti sljedeće: Poslovanje Cammeo Grupe uvijek je bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima.

 

U svakom trenutku spremni smo se odazvati svim institucijama. Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

 

Medijske slobode i sloboda govore su najveće vrijednosti 21. stoljeća, ali organizirani serijski napadi temeljeni na lažima i bez ijednog jedinog dokaza (!!!), dakle - bez ijednog jedinog dokaza, će biti predmetom tužbe. Sav novac koji Cammeo Grupa dobije od navedene tužbe ćemo donirati u humanitarne svrhe - konkretno, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. P.R.

Možda ste propustili...

JEDNO OD NAJPREPOZNATLJIVIJIH LICA HRVATSKE TELEVIZIJE

Preminuo novinar Damir Matković