Mozaik
SLOW MOTION SUICIDE

Videospot za novi singl “Fortress Made Of Ice” snimili u New Yorku
Objavljeno 11. siječnja, 2018.

Zagrebački Slow Motion Suicide uoči festivala Brijačnica, na kojem sviraju 20. siječnja ove godine u Boćarskom domu, objavili su novi singl i spot "Fortress Made Of Ice". Singl autorski potpisuje pjevač benda Nikša Lovrinić, a spot Kevin Barber. Spot je snimam u New Yorku u Dumbo četvrti Brooklyna. Zašto baš u New Yorku, otkrio je sam pjevač: "Snimanje se dogodilo spontano, bez previše razmišljanja i očekivanja, na godišnjem odmoru za vrijeme adventa u New Yorku. Šetajući po raznim četvrtima, šiban jakom zimom i vjetrom, shvatio sam koliko je New York jednostavna, no ipak drugačija scenografija koju bi trebalo iskoristiti kad sam već ovdje. Fasciniran građevinama, a pogotovo mostovima, htio sam da snimimo nešto jednostavno i bez previše priče za pjesmu 'Fortress Made Of Ice'. Napisao sam želje i kratak info, poslao oglas na craigslistu i u roku od nekoliko sati dogovorio kavu i snimanje od nekoliko sati s momkom kojem se svidjela pjesma. Spot je snimljen u New Yorku u Dumbo četvrti Brooklyna jer ima najbolji pogled na oba mosta prema Manhattanu, a i sama četvrt još uvijek ima štih stare industrijske luke i radničke četvrti iako je danas daleko od toga".

Bend koji je album prvijenac objavio krajem 2016. prošle godine svirao je na brojnim domaćim i regionalnim festivalima poput INmusica, Exit festivala, Demofesta i Toochepina. Dosad su s albuma objavili tri singla, "Castaway", "Revolution" te "Fool on the Inside".

Slow Motion Suicide u Boćarskom domu 20. siječnja pozornicu dijeli s Vlatkom Stefanovskim, Kawasaki 3P-om, She Loves Pablo i Antenatom. Dan ranije na Brijačnici sviraju Partibrejkersi, M.O.R.T., Artan Lili, Rizol, Intergalactic Lovers i The Miceks. Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji preko sustava Entrio, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kn do samog dana festivala kada se dižu na 90 kn. Festivalske će do 19. siječnja koštati 120 kn. T.K.

Spot je snimljen u New Yorku u Dumbo četvrti Brooklyna jer ima najbolji pogled na oba mosta prema Manhattanu

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike