Sport
SUPERLIGA ODBOJKAŠA

Prvak dobio prvo poluvrijeme
Objavljeno 15. prosinca, 2017.

U petak navečer odigran je prvi od dva ogleda odbojkaša Murse-Osijek i Mladost Marina Kaštela u dvorani Gradski vrt. Jučer je bila riječ o zaostalom dvoboju iz 4. kola Superlige, koji je na kraju pripao prvaku. Kaštelani su slavili u četiri seta, a i domaćin ima za čime žaliti.

Prvi set bio je riješen već do tehničkog time-outa. Kaštelani su imali sedam poena prednosti, a iako se domaćin približio u par navrata na dva poena, gosti su bez problema iskontrolirali uvodnu dionicu. Ali njezin drugi dio pokazao je da se Osječeni dižu, a ubrzo je stigla i potvrda. „Mursaši“ su se razigrali, popravili sve svoje linije i uslijedilo je izjednačenje i najava zanimljivog dvoboja. Treći set bio je ključan, a tu su igrači Davora Meringera propustili svoju prigodu, možda i da pobijede, a bar da osvoje jedan bod. Odlična igra donijela je i konstantno vodstvo. Kod 23:21 činilo se da će Mursa povesti, ali suparnik je uz malo sreće ipak osvojio četiri poena u nizu. Nakon toga bilo je jasno da će domaćin pasti, to se i dogodilo. No, već danas (subota) nova je prigoda, u redovnom 11. kolu, Kaštelani će imati ulogu domaćina u Gradskom vrtu. N. Benčina

MURSA-OS.                       1
MR KAŠTELA                    3

OSIJEK – Mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 30. Suci: Pišćak (Vinkovci) i Muha (Osijek).

MURSA-OSIJEK: Ilić, Brandić, Jakovac, K. Šućur, Oršolić, Stanković, J. Šućur, Mijić, Matoković, Odobašić, Kraljević.

MLADOST RIBOLA KAŠTELA: Norman, Perić, Giljanović, Đirlić, Glaurdić, Cikojević, Šestan, Jo. Melvan, Pervan, Ruiz, Ščerbakov, Ja. Melvan.

REZULTAT PO SETOVIMA: 19:25, 25:19, 23:25, 13:25.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike