Mozaik
OBJAVLJENI IZVOĐAČI

Let3 i Atheist Rap
na Rock Marinfestu
Objavljeno 2. prosinca, 2017.
Nastupaju i Dječaci, Pogreb X, Darko Jakuš - Jale, The Karambol i Septica

Dolaskom prosinca građani Vinkovaca sve se više pitaju kad je Rock Marinfest, koji svake godine ima sve više posjetitelja. Udruga osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci kao organizator i ove je godine napravila jubilarni, deseti spektakularni Rock Marinfest u spomen na tragično preminulog gitarista Marina Pokrovca.

Rock Marinfest održava se 27. prosinca s početkom u 20 sati, na dobrom starom mjestu Vanilla Club, a nastupaju: Let 3, Atheist rap, Dječaci, Pogreb X, Darko Jakuš-Jale, The Karambol i Septica. Prihod od Rock Marinfesta ide u korist Udruge osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci za gradnju “Buba Bara”.

- Na početku bih zahvalio svima općenito u organizaciji Rock Marinfesta u kojem sam i ja već treću godinu, no nikako ne smijemo zaboraviti i Vladimira Bakarića. Prošlogodišnji Marinfest bio je prema nekim brojkama odličan, što ne znači da ove godine neće biti još bolji. Želio bih naglasiti da mnogi naši članovi s nestrpljenjem iščekuju svake godine Rock Marinfest. Na kraju bih zahvalio svim sponzorima koji su nam i ove godine izišli u susret i pomogli da zatvorimo financijsku konstrukciju - rekao je Ivan Grigić, u ime Bubamare.

Vizualni identitet plakata ponovno je doveden do savršenstva, a izradu potpisuje tko drugi nego poznati strip-crtač Dubravko Mataković.

Prema riječima Maje Šibenik iz Udruge osoba s invaliditetom Bubamara ova manifestacija je posebno važna za osobe s invaliditetom jer je to praktički jedina prigoda kad oni mogu izići van i provesti se te u konačnici slikati s izvođačima za uspomenu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u vinkovačkim ugostiteljskim objektima “Maslina”, “Hang Loose”, “Colosseum”, “Saloon” i “Rubirosa” te kafićima “Okac” u Županji i “Jet-set” u Cerni. Ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu u Vanillu na dan koncerta te rezervirati na facebook-stranici Rock Marinfesta.

Deseti, jubilarni Rock Marinfest održava se pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije te sponzora hotel “Villa Lenije”, hostel “Plus”, Tiskara Zebra, tvrtka Elemont Neon, Zampa i Karlovačke pivovare. Na kraju recimo da svaki posjetitelj koji dolazi vlakom ostvaruje popust na voznu kartu u iznosu od 40 posto, potrebno je samo ovjeriti kartu na ulazu.

Mario KOKAJ

Prihod ide u korist Udruge osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci za gradnju “Buba Bara”

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

Najčitanije iz rubrike