Crna kronika
KAZNENA PRIJAVA 80-GODIŠNJAKU

Vremešni muškarac iz Lipovljana nožem porezao suprugu pa izazvao požar u kući
Objavljeno 3. studenog, 2017.

LIPOVLJANI - U srijedu rano ujutro 80-godišnjak je nožem napao svoju 77-godišnju suprugu u Ulici Antuna Mihanovića u Lipovljanima kod Kutine. Sve se događalo u hodniku obiteljske kuće gdje je suprug kuhinjskim nožem pokušao ubiti suprugu pri čemu ju je posjekao po ruci prije nego što je šokirana žena uspjela pobjeći iz kuće. Susjedima je rekla što se dogodilo pa je pozvana policija.

Ubrzo su morali intervenirati i vatrogasci iz Lipovljana i Kutine jer, nakon što je žena uspjela pobjeći, 80-godišnjak je ostao sam u kući gdje je složio stvari i zapalio ih, pa se požar proširio i na ostale prostorije. Brzom intervencijom požar su ugasili lipovljanski vatrogasci. Žena je pri napadu, na sreću, zadobila lakše ozljede koje su joj utvrđene u Općoj bolnici u Sisku, gdje su joj liječnici pružili pomoć i potom ju pustili kući. Napadača je liječnička ekipa hitne medicinske pomoći dovezla također u bolnicu u Sisak gdje mu je pružena liječnička pomoć, ali je zbog udisanja dima zadržan na liječenju.

Šteta nastala požarom cijeni se na oko sto tisuća kuna, a 80-godišnjak je kazneno prijavljen. Očevid na mjestu napada i izbijanja požara obavili su operativci Policijske uprave sisačko-moslavačke.S.Lacić

Možda ste propustili...

RASKRIŽJE GUNDULIĆEVE I ŽUPANIJSKE ULICE U OSIJEKU

Taksi uništen u sudaru sa Seatom, ozlijeđenih nema

OBAVLJEN OČEVID NA KUĆI U TVRĐAVICI

Trenje motorne pile je uzrok požara

TUČNJAVA I NAPAD U SLAVONSKOM BRODU

Izboden mladić nožem na autobusnom kolodvoru