Sport
TREĆA HNL "ISTOK": KOPRIVNICA

“Zeleni” smijenili Čepin s vrha
Objavljeno 23. listopada, 2017.

Za razliku od prošle sezone u kojoj je bilo dosta muke i drame, nogometaši Koprivnice u novom prvenstvu igraju kao preporođeni. Pod vodstvom trenera Josipa Omrčena-Čeke i uz nekoliko promjena u igračkom kadru, “zeleni” su postali pravi hit Treće hrvatske nogometne lige - istok, te su nakon 10. kola preuzeli i vodstvo na ljestvici nakon pobjede nad dosadašnjim liderom Čepinom! Omrčen-Čeko je vjerovao da će se njegova momčad podizati kako će prvenstvo odmicati i može se reći da je sad sve došlo na svoje. Velik je i doprinos iskusnog napadača Krune Jambrušića, koji se vratio sa željom da mlađim suigračima pomogne u sazrijevanju, a ti mladi talenti iz kola u kolo pokazuju svoj potencijal koji ne bi trebao ostati samo na trećeligaškoj razini. U subotu su to opet potvrdili, a posebnu pozornost na sebe su skrenuli strijelci Luka Čakarić i Ivan Jajalo, mlađi brat bivšeg Slavenova prvotimca Mate. Koprivničanima nakon šeste pobjede sada slijede dva teška gostovanja, u Đakovu i Slavonskom Brodu, gdje će imati pravi ispit karaktera i vrijednosti.

KOPRIVNICA                 2  (1)
ČEPIN                              1   (0)

KOPRIVNICA - Gradski stadion. Gledatelja: 100. Sudac: Nenad Vargović (Virovitica). Strijelci: 1:0 Čakarić (18), 1:1 Brlić (74), 2:1 Jajalo (75). Žuti kartoni: Bilandžić, Kuburić (Čepin). Crvenih kartona nije bilo.

KOPRIVNICA: Kurtanjek, Tucaković, Zanjko, Bukovac, Kolar, Čakarić, Srbljinović, Sminderovac (od 46. Martinaga), Jajalo (od 90. Bubnjić), Brcković (od 85. Pavlović), Jambrušić.

ČEPIN: Kordić, Grgić, Rolj, Gregić, Ivić, Krstanović, Gačić, Bilandžić (od 65. Kuburić), Damjanović (od 77. Knežević), Lamza, Bilić (od 46. Brlić).

Možda ste propustili...

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

Najčitanije iz rubrike