Mozaik
IVAN ŠARIĆ

Kreće na veliku turneju
Objavljeno 21. listopada, 2017.

Ivan Šarić, najpopularniji i najtraženiji komičar u Hrvatskoj, za čije se nastupe uvijek traži karta više, kreće na nacionalnu kazališno-dvoransku turneju. Komičar koji je prošle godine rasprodao dva nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje ga je gledalo čak 3500 ljudi, dokazao je da je stand up komedija prerasla klubove i na velika vrata ušla u koncertne dvorane i kazališta. Pokretač i inspiracija za predstojeću turneju, ujedno prvu takve vrste u Hrvatskoj, bio je upravo Lisinski te posebna energija koncertnih i kazališnih dvorana.

"Nastupi u Lisinskom doista su nešto posebno. Rodila se neka energija i komunikacija između publike i mene, za koju vjerujem i nadam se da ću osjetiti i u drugim dvoranama i kazalištima. Doista jedva čekam ponovo stati na daske Lisinskog", izjavio je Šarić.

Nakon Lisinskog, stand up groznica zatrest će cijelu Hrvatsku! Ljubitelji humora doći će na svoje i u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku.

Zahvaljujući Šarićevu britkom humoru na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, kazališta i velike dvorane sve do sredine sljedeće godine bit će najposjećenija mjesta dobre zabave.

S obzirom na to da je svojim talentom i humorom nedavno osvojio i susjedne zemlje, nastupajući zajedno sa svjetski poznatim komičarem Pablom Franciscom, kojega je prema riječima publike itekako nadmašio, nema sumnje da će ova turneja biti rasprodana u rekordnom roku. J.Kn.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana