Sport
ANTE ERCEG:

Samopouzdanje pred Dinamo
Objavljeno 14. listopada, 2017.

Hajduk i nakon reprezentativne stanke nastavlja nisku domaćih utakmica. Nakon Rijeke, Lokomotive i Intera u nedjelju će na poljudski travnjak bijeli dočekati Cibaliju. U tri prethodne utakmice Splićani su osvojili samo četiri od devet mogućih bodova. U Splitu ipak vjeruju kako će protiv Cibalije steći samopouzdanje za susret koji im ponovno slijedi na Poljudu. U goste im stiže Dinamo.

- Pobjeda nad Cibalijom treba nam za dodatno samopouzanje pred najveći hrvatski derbi. Trebamo što prije zatresti mrežu vratara Cibalije i tako olakšati put do nove pobjede. Nema dvojbe da će se gosti braniti svim raspoloživim sredstvima i stoga nam je primaran cilj pronaći način kako što prije razbiti njihovu zatvorenu varijantu. Cibalija ima momčad koja je spoj iskustva i mladosti. Nemaju što izgubiti, jer sve osim naše pobjede bilo bi prvorazredno iznenađenje. Tako da ne razmišljamo o ničemu drugom osim o našoj pobjedi - rekao je Ante Erceg.

Za sraz s momčadi koju vodi bivši igrač Hajduka Mladen Bartolović, trener Hajduka Joan Carrillo ne može računati na kapetana Zorana Nižića koji je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton u samoj završnici sraza s Interom. Većina ostalih igrača su na dispoziciji. T.Bilić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike