Mozaik
NOVO IZDANJE

Boa će izdati live DVD iz Tvornice
Objavljeno 22. rujna, 2017.

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25. ožujka 2017. godine grupa Boa održala je slavljenički koncert u povodu 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koja su objavljena 1982. godine. Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je i snimljen i audio i video s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji. Cijeli koncert bit će objavljen sredinom listopada, a posebnost ovog izdanja je ta što će koncert biti objavljen i na Bluerayu te će kao takav postati prvi domaći koncert objavljen u tom izdanju. Jedan od vrhunaca koncerta svakako je bila izvedba na drugi bis poznatog hita grupe “Stup od soli”, pa je stoga ta pjesma i prvi službeni spot koji predstavljamo.

 

 

Boa u sastavu Petra Oreč - vokal, Dražen Sholtz – bubnjevi, Ivan Čačić - klavijature, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Mladen Puljiz – vokal, te su večeri podigli atmosferu do usijanja i vratili publiku u prošlost te oživili slavne trenutke svoje bogate karijere. Petra je izvedbom svih pjesama pokazala svoju izvrsnost i veliki talent te je u suradnji s publikom iznijela ovu nezaboravnu snimku.

- Posebno smo ponosni na ovo izdanje i zahvaljujemo Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak koji prvi put u Hrvatskoj izlazi u 4K UHD formatu. Petra Oreč je dizajnirala i cijeli omot live izdanja i Blue raya i jedva ga čekamo predstaviti fanovima – rekli su članovi benda. T.K.

Posebnost ovog izdanja je ta što će koncert biti objavljen i na Bluerayu

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike