Regija
UREĐEN PROSTOR U DOMU ZDARVLJA

Dvorana za studente
Objavljeno 14. rujna, 2017.

ORAHOVICA

Virovitičko-podravska županija i Dom zdravlja VPŽ u Orahovici su uredili dvoranu za studente fizioterapije i dentalne medicine. Svečano su je otvorili ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Igor Fazekaš, dekan Medicinskog fakulteta u Osijeku i privremeni dekan Studija dentalne medicine i zdravstva Osijek Aleksandar Včev te župan virovitičko-podravski Igor Andrović, a nazočni su bili zamjenik župana Darko Žužak te ravnatelj Opće bolnice Našice Hrvoje Šimić.

- Ispostava Doma zdravlja u Orahovici i naš fakultet već dugo imaju suradnju, ovdje naši studenti obavljaju praktičnu nastavu iz područja javnog zdravstva i obiteljske medicine čime dižemo razinu nastave na Medicinskom fakultetu, a riječ je o studentima šeste godine koji su ovaj prostor već ocijenili ocjenom izvrstan – rekao je Včev. U uređenje prostora za nastavu studenata fizioterapije preddiplomskog i diplomskog studija fizioterapije uloženo je 100.000 kuna, a investitor je Dom zdravlja VPŽ.

- Uredili smo predavaonicu za 40 studenata, sanitarni čvor, prostor za profesore predavače i mjesto gdje će se održavati ispiti i konzultacije, a ovim danom je dana na korištenje zapravo obama fakultetima - i Medicinskom za fizioterapiju i Fakultetu dentalne medicine – rekao je Igor Fazekaš.

- Ovo je dobar primjer suradnje između fakulteta, domova zdravlja i Županije – naglasio je župan Igor Andrović.

Aleksandar Včev i Igor Fazekaš potpisali su ugovor o suradnji osječkih fakulteta i Doma zdravlja VPŽ. V. Grgurić

Možda ste propustili...

XIII. KRIŽNI PUT ZA MLADE

Sudjelovalo više od 1.700 mladih

OBRAZOVNI PROJEKT U VINKOVCIMA

Cjeloživotno učenje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SVAKE GODINE SVE GORE

Prasadi za prodaju - nema

2

ĐAKOVČANI LJUTITI

Sve više auta vozi korzom

3

VRATILE SE RODE, DOČEKAO IH SNIJEG

Snijeg 1978. godine padao i 12. svibnja