Mozaik
U SKLOPU VINKOVAČKIH JESENI

“Večer mode i ljepote”: 13. modna revija Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci
Objavljeno 13. rujna, 2017.
Prvi je put u sklopu revije nastupio Cheerleading klub Ma&Ko iz Vinkovaca

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci organiziralo je, u sklopu 52. Vinkovačkih jeseni, 13. zaredom modnu reviju “Večer mode i ljepote” na kojoj su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2017./2018.

Posjetitelji modne revije mogli su vidjeti odjeću za hladnije dane te za svečane prigode. Bilo je tu kreacija modnih kreatorica te modela iz vinkovačkih butika - sve u svemu, to je jedna šarolika lepeza u kojoj za svakoga ima ponešto. Možda će se neki odjevni predmeti s ove modne revije naći u ormarima brojnih djevojaka i žena koje su došle pogledati reviju.

Na ovogodišnjoj modnoj reviji “Večer mode i ljepote” koju su nosile djevojke iz Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci prikazana je odjeća u kolekciji za odrasle, u sklopu koje smo vidjeli vjenčanice Nikolina, vinkovačke butike Amadeus Jeans, Kik, Benetton, kreatorice Piroška Kelemen “Pia” i Emanuela Matijević “Moda by Ema” te odjeću Srednje strukovne škole Vinkovci, dok je dječji program bio u bojama Benettona i Kika.

Osim modne revije prvi je put u sklopu modne revije priređen nastup atraktivnog Cheerleading kluba Ma&Ko iz Vinkovaca.

Mali manekeni, koje je za ovu prigodu pripremila voditeljica dječjih skupina Ines Kopilaš, napravili su pravi spektakl te oduševili svojim nastupom sve posjetitelje. Kad govorimo o modelima, na ovoj je reviji bilo 18 članica Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci među kojima je Klara Miškulin aktualna, prva pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije, Ema Stjepanović članica Modne agencije “Midikenn” iz Zagreba, Magdalena Brkić, Miss Slavonije za 2016. godinu, a koreografiju za djevojke je napravila Slađana Jurković.

- Puno smo truda uložili i ove godine kako bi na kraju imali lijepu modnu poslasticu na početku 52. Vinkovačkih jeseni. Mali manekeni napravili su ponovno mali spektakl i svake godine iznova oduševljavaju. Ovom prilikom želim zahvaliti Ines Kopilaš i Slađani Jurković koje su sve lijepo posložile da na kraju sve bude kako je zamišljeno. Novi modni spektakl je u srpnju 2018. u pješačkoj zoni, kada je na rasporedu Vinkovci Fashion Night u kolekciji proljeće-ljeto 2018. - istaknuo je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

Na kraju Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci posebno zahvaljuje vinkovačkom gradonačelniku, Ivanu Bosančiću, županu Vukovarsko-srijemske županije Boži Galiću, tajniku ZAKUDA-a Stjepanu Đurkoviću, te tvrtki Boso i tvrtki Promo Cibalae na velikoj pomoći oko revije jer bez njih ova revija se ne bi mogla održati. T.K.

dječji modeli

MALI MANEKENI OSVOJILI PUBLIKU

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike