Mozaik
U SKLOPU VINKOVAČKIH JESENI

“Večer mode i ljepote”: 13. modna revija Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci
Objavljeno 13. rujna, 2017.
Prvi je put u sklopu revije nastupio Cheerleading klub Ma&Ko iz Vinkovaca

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

 

Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci organiziralo je, u sklopu 52. Vinkovačkih jeseni, 13. zaredom modnu reviju “Večer mode i ljepote” na kojoj su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2017./2018.

Posjetitelji modne revije mogli su vidjeti odjeću za hladnije dane te za svečane prigode. Bilo je tu kreacija modnih kreatorica te modela iz vinkovačkih butika - sve u svemu, to je jedna šarolika lepeza u kojoj za svakoga ima ponešto. Možda će se neki odjevni predmeti s ove modne revije naći u ormarima brojnih djevojaka i žena koje su došle pogledati reviju.

Na ovogodišnjoj modnoj reviji “Večer mode i ljepote” koju su nosile djevojke iz Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci prikazana je odjeća u kolekciji za odrasle, u sklopu koje smo vidjeli vjenčanice Nikolina, vinkovačke butike Amadeus Jeans, Kik, Benetton, kreatorice Piroška Kelemen “Pia” i Emanuela Matijević “Moda by Ema” te odjeću Srednje strukovne škole Vinkovci, dok je dječji program bio u bojama Benettona i Kika.

Osim modne revije prvi je put u sklopu modne revije priređen nastup atraktivnog Cheerleading kluba Ma&Ko iz Vinkovaca.

Mali manekeni, koje je za ovu prigodu pripremila voditeljica dječjih skupina Ines Kopilaš, napravili su pravi spektakl te oduševili svojim nastupom sve posjetitelje. Kad govorimo o modelima, na ovoj je reviji bilo 18 članica Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci među kojima je Klara Miškulin aktualna, prva pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije, Ema Stjepanović članica Modne agencije “Midikenn” iz Zagreba, Magdalena Brkić, Miss Slavonije za 2016. godinu, a koreografiju za djevojke je napravila Slađana Jurković.

- Puno smo truda uložili i ove godine kako bi na kraju imali lijepu modnu poslasticu na početku 52. Vinkovačkih jeseni. Mali manekeni napravili su ponovno mali spektakl i svake godine iznova oduševljavaju. Ovom prilikom želim zahvaliti Ines Kopilaš i Slađani Jurković koje su sve lijepo posložile da na kraju sve bude kako je zamišljeno. Novi modni spektakl je u srpnju 2018. u pješačkoj zoni, kada je na rasporedu Vinkovci Fashion Night u kolekciji proljeće-ljeto 2018. - istaknuo je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

Na kraju Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci posebno zahvaljuje vinkovačkom gradonačelniku, Ivanu Bosančiću, županu Vukovarsko-srijemske županije Boži Galiću, tajniku ZAKUDA-a Stjepanu Đurkoviću, te tvrtki Boso i tvrtki Promo Cibalae na velikoj pomoći oko revije jer bez njih ova revija se ne bi mogla održati. T.K.

dječji modeli

MALI MANEKENI OSVOJILI PUBLIKU

Možda ste propustili...

OD 26. SRPNJA NA DOMA TV

Kreće nova sezona serije "Arrow"

NAKON VIŠE OD DESETLJEĆA

Cohen ima novu seriju "Who is America?"

40 GODINA GLAZBENE KARIJERE

Prljavo kazalište nastupilo u Umagu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana