Mozaik
BRUNO MIČETIĆ

Pokrenuo crowdfunding kampanju za snimanje Live DVD-a u Lisinskom
Objavljeno 12. kolovoza, 2017.

Bruno Mičetić nastupao je na svim prestižnim jazz-festivalima u regiji i surađivao s brojnim eminentnim glazbenicima, a ovog rujna prvi put će nastupiti u Maloj dvorani Vatroslava Lisinkog, što je izvrsna prilika da zagrebačka publika uživo pogleda i doživi sve ono što Mičetić gradi i u što vjeruje godinama.

Nježan, fluidan, prozračan, produhovljen – osjeća se “Beauty Of Your Soul” – tim je riječima Davor Hrvoj opisao najnovije studijsko izdanje riječkog gitarista i instumentalista Brune Mičetića i njegova Trija koji je krajem listopada prošle godine uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske izišao u nakladi Dallas Recordsa. Upravo taj album Mičetić će izvesti 14. rujna u 20h, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Na koncertu na kojem će se Mičetić predstaviti u punom sastavu moći ćete čuti upravo ono o čemu kritike pišu - produhovljenost, fluidnost te prozračnost ispunjenu iskrenim i spontanim emocijama kojima nas hrani jazz-glazba.

Bruno Mičetić, u iščekivanju ovog značajnog nastupa u svojoj glazbenoj karijeri, na stranici Indiegogo pokrenuo je crowdfunding kampanju “Concert in Lisinski, Zagreb” kojom se nada prikupiti sredstva za snimanje Live DVD-a “Beauty Of Your Soul”, videosnimke koncerta u najznačajnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. Za sve koji se odluče donirati, Bruno Mičetić priredio je posebne darove, od nosača zvuka do paketa koji uključuje potpisani DVD + CD uz ulaznicu za ovaj nezaboravni koncertni doživljaj kako biste i sami u njemu uživali.

Na albumu “Beauty Of Your Soul”, koji će biti predstavljen u jedinstvenoj atmosferi u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, ostvarene su brojne suradnje s istaknutim jazz-glazbenicima kao što su Goran Rukavina, Joe Kaplowitz, Dado Marinković, Gojko Tomljanović i Vojkan Jocić, a cijeli je album prošao kroz spretne i znalačke ruke producenta Primoža Grašića. U njegovom je studiju u Sloveniji album sniman i produciran, a Grašić gostuje i na „Beauty for P.G.“ koju je Mičetić posvetio upravo njemu. Kroz osam skladbi na albumu Bruno Mičetić vodi nas na mirno i sigurno putovanje u svijet jazza, bluesa i balada, u svijet u kojemu se čini kako je glazbu jednostavno pisati i slušati, ali čim se malo zagrebe ispod površine shvaćamo da to nije tako.

Karte za ovo nesvakidašnje glazbeno iskustvo dostupne su u pretprodaji na blagajnama KD Vatroslav Lisinski te na servisu Ulaznice.hr po cijeni od 60 kn. A. Andrejek

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike