Mozaik
NEVEN STIPČIĆ

Video za singl “Osjećaš li”
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.

Mladi i talentirani pop-funk glazbenik i vokalist Neven Stipčić, predstavlja videospot za svoj aktualni, drugi po redu autorski singl “Osjećaš li”. Video je snimljen u dvorani Domoljub Koprivnica, a dostupan je putem Nevenovog službenog YouTube/VEVO kanala. Scenarij glazbenog spota napisao je svestrani umjetnik i glazbenik Ivan Grobenski, inače poznat po svom angažmanu u bendu Moskau. Grobenski na videospotu za “Osjećaš li”, zajedno s Tomislavom Horvatinovićem, potpisuje i režiju. Uz Nevena u glazbenom spotu pojavljuju se mladi glumci koprivničkog Ludens teatra, Nives Krmpotić i Fran Đurašin.

”Izuzetno je izazovno snimiti spot za pjesmu koja je plesna, a zapravo ima ozbiljan i pomalo apstraktan tekst. Upravo zato odlučili smo se poslužiti minimalnom scenskom rekvizitom i pomalo kazališnom režijom te zanimljivim vizualnim efektima u pokušaju da uhvatimo dinamiku pjesme. U tome su nam pomogli i mladi amaterski glumci u usponu koji su odlično odradili posao. Moram pohvaliti i Nevena koji je i sam prilikom snimanja odlično intervenirao u režiju. Snimanje je proteklo iznenađujuće glatko i mislim da imamo jedan vrlo zanimljiv i kvalitetan spot“. otkrio je Ivan Grobenski. “Osjećaš li” priča je o ljudskoj potrebi da uvijek pokraj sebe imamo osobu koja će nam biti oslonac, koja će nam uvijek biti blizu i pomoći da uspijemo kada drukčije gledamo na stvari. Tekst u trenucima djeluje mistično i odražava nezadovoljstvo trenutačnim stanjem instantnosti umjetnosti i glazbe kao takve – i upravo zbog toga nisam htio snimiti klasični, isklišejizirani spot“, rekao je Neven.

Za produkciju je bila zadužena ekipa iz NEXUS produkcije - Tomislav Horvatinović (korežija, montaža), Nevenov menadžer Marko Horvat (DOP i izvršna produkcija), Dorian Stipčić/frizerski studio KULT (frizura) te Laura Mjeda (MUA). Pjesma nasljeđuje Nevenov zamijećeni autorski debi “Samo ti”, s kojim se predstavio kao talentirani pop-funk glazbenik, autor i vokalist mlađe generacije, a upravo je s tim singlom počeo i svoju suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. J.Kn.

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike