Mozaik
RASTANAK OD OBITELJI DUNPHY I PRITCHETT

Završava serija “Moderna obitelj”
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.

Pripremite se za rastanak od obitelji Dunphy i Pritchett jer serija “Moderna obitelj” uskoro završava. U svibnju je ABC objavio kako će biti snimljene još dvije sezone serije, što će ukupno biti 10 snimljenih sezona. U novom intervjuu za Deadline jedan od tvoraca serije, Steve Levitan, otkrio je kako se 10 čini kao savršen broj sezona za jednu humorističnu seriju.

- Naš prvotni cilj bio je samo da se održimo i da serija bude emitirana. Nakon nekog vremena shvatili smo da imamo kontrolu nad svojom sudbinom i 10 nam se učinio kao savršen okrugli broj - rekao je Levitan za Deadline.

Budući da je riječ o tome kako će završiti Emmyjima nagrađena serija u kojoj glume Ty Burrell, Julie Bowen, Sofia Vergara, Sarah Hyland i ostali, Levitan je rekao da on i kolega, autor Christopher Llyod, već smišljaju ideje za kraj, ali još nisu odlučili.

Budući da je u tijeku tek izrada scenarija za devetu sezonu, vjerojatno još dugo nećemo znati ništa o finalnoj sezoni. Levitan je dao naslutiti kako će posljednja epizoda serije “zatvoriti krug” s prvom, odnosno pilot-epizodom. Kraj “Moderne obitelji” bit će velika stvar kad se dogodi, ali do tada se možemo zabaviti ludorijama u novoj sezoni koja kreće 27. rujna na ABC-ju. Primjerice, sigurno će biti zanimljivo vidjeti što će se događati kad Luke i Manny završe srednju školu. T.K.

Pretposljednja, deveta sezona kreće 27. rujna na ABC-ju

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike