Mozaik
IN DA SOFA U SAKUNTALI

Još jedna nezaboravna ljetna noć
Objavljeno 27. srpnja, 2017.

In da sofa se u petak, 28. srpnja, vraća u Sakuntala park kako bi začinila još jednu Osječku ljetnu noć. Iako mnogi misle da tada grad spava i svi su negdje dalje, kraj srpnja idealan je za još jedno sofastično uzbuđenje, nove izljeve pozitive, plesa, ljubavi i onoga na čemu je glavni naglasak, zabave kojom se želimo suprotstaviti dosadi.

Većina sugrađanki i sugrađana već je upoznata s konceptom In da sofa priče / manifestacije / događaja. Većina je već pokazala svoje plesne pokrete uz obveznu vrhunsku funk / soul / disco mjuzu, ili fantastičan leđni stil izvaljivanja u udobni DIY namještaj ambijentalno uređenog prostora, no nisu svi, pa stoga iskoristite priliku. U vašoj namjeri pomoći će vam DJ Flegma, koji je pripremio nekoliko setova pomoću kojih ćete pružiti otpor dosadi i zaplesati kao kraljica i kralj maturalne večeri iz američkih tinejdžerskih filmova, ili ćete jednostavno pružiti otpor svakom obliku umora i flegmatično uživati ispod drveća Sakuntale i neba protkanog pogreškama u našim zvijezdama.

Uz Flegmu, imat ćete priliku uživati i u nastupu Jägermeister Brass Banda, glazbene senzacije koju je teško opisati riječima, nego je potrebno doći čistih ušiju i pustiti tu zvučno kreiranu blagu erotiku da vas vodi kroz vaš odabir načina otpora dosadi. Uz spomenute, tu je i neizostavni DJ Kema, vječni rasipatelj kiša i oluja pozitive po svima okupljenima koji tu pozitivu danima poslije ne mogu skinuti sa sebe. J.Kn.

Možda ste propustili...

LENHART TAPES, ZORA BOROVČANIN I LUFTHANSA

Na INmusic festival dolaze kreativni bendovi iz ETEP-a

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike