Crna kronika
UBOJSTVO U NOVSKOJ

Policajac službenim pištoljem usmrtio suprugu policajku
Objavljeno 21. srpnja, 2017.

NOVSKA - U krvavom okršaju supružnika, oboje djelatnika Policijske uprave sisačko-moslavačke, hitcem iz pištolja ubijena je 42-godišnja žena. Zbog ubojstva je uhićen njezin 44-godišnji suprug. Ubojstvo je, potvrdila je PU sisačko-moslavačka, počinjeno iz službenog pištolja.

Zločin se dogodio u obiteljskoj kući supružnika u Gupčevoj ulici u Novskoj. Kako stoji u policijskom priopćenju, u četvrtak oko 20.30 sati, zbog još neutvrđenih razloga došlo je do svađe supružnika, a potom i naguravanja, nakon čega je 44-godišnjak dohvatio službeni pištolj i ispalio hitac u suprugu i na mjestu ju usmrtio.

Policiju su o ispaljenom hitcu obavijestili susjedi koji su ranije čuli i svađu. Kada je patrola došla u kuću supružnika, u jednoj od prostorija pronašli su mrtvo tijelo 42-godišnjakinje, dok su 44-godišnjaka, koji nije pružao otpor, uhitili. Alkotestom je utvrđeno kako je policajac u krvi imao 1,11 promila alkohola u krvi.

Očevidom je na mjestu ubojstva rukovodio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Sisku. Nakon očevida, 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nazdorniku PU sisačko-moslavačke. Nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu Sisak protiv 44-godišnjaka je predloženo određivanje istražnog zatvora.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike