Dome slatki dome
RASKOŠ I UŽITAK TUŠIRANJA

Više zadovoljstva i učinkovitosti
Objavljeno 20. srpnja, 2017.

Nove hansgrohe Croma 280 nadglavne tuševe karakteriziraju precizni oblici i čiste linije, čiji je dizajn plod rada Phoenix Design studija, dugogodišnjeg partnera robne marke hansgrohe.

“Povratne informacije kupaca pokazuju porast trenda korištenja nadglavnih tuševa velikog formata te tuš-sustav sve u jednom, i upravo se kupci sve više okreću našim detaljno promišljenim tuševima“, rekao je Jan Heisterhagen, potpredsjednik proizvodnog menadžmenta Grupe Hansgrohe. Dodao je i kako „s asortimanom nadglavnih tuševa Croma 280, hansgrohe širi jednu od svojih najprodavanijih linija uz atraktivan omjer cijene i kvalitete“.

Moderni nadglavni tuševi hansgrohe Croma 280 kolekcije elegantni su, funkcionalni i jednostavni za uporabu. S inovativnim proizvodima i tehnologijama za budućnost Hansgrohe nudi jedinstveno zadovoljstvo tuširanja, ali i uštedu vode i energije za zagrijavanje vode. Hansgrohe Croma 280 tuševi pružaju blagotvorno i drugačije iskustvo tuširanja, jer su kapljice vode obogaćene zrakom pa su punije, lakše i mekše. Uz veće zadovoljstvo tuširanja, raskošni tuš za razliku od tradicionalnih tuševa, ne trati vodu, već ju u optimalnoj raspršenosti usmjerava na tijelo ostavljajući ga u osjećaju topline i ugode. Hansgrohe Croma Select 280 sustav za tuširanje kombinira sve komponente u jednu cjelinu: nadglavni i ručni tuš, držač tuša, termostatsku miješalicu i crijevo, a kompletan je paket pogodan za uređenje i renoviranje kupaonica. Ti su sustavi izrađeni od visokokvalitetnih materijala te su jednostavni za čišćenje. Kupci mogu odabrati i modele opremljene Hansgrohe EcoSmart tehnologijom koja štedi vodu i energiju za zagrijavanje vode, konkretno – tuševe koji troše samo devet litara vode u minuti, što je upola manje od običnih tuševa.

Na rang-listi „Međunarodnog foruma dizajna (iF)“, a u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki prema dizajnu, Grupa Hansgrohe je s robnim markama AXOR i Hansgrohe trenutačno pozicionirana na visokom 6. mjestu. Tvrtka iz Schiltacha, specijalizirana za sanitarnu opremu, visoku je pozicioniranost između 2000 kompanija osigurala s 1040 bodova, čime je nadmašila brojne svjetski poznate marke poput: Audija, BMW-a i Applea, te ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji. J.Kn.

Najčitanije iz rubrike