Sport
JEDAN MIŠIĆ OTIŠAO IZ CIBALIJE

Matija potpisao s mađarskim drugoligašem
Objavljeno 18. srpnja, 2017.

Vezani članci

BEZ UGOVORA I NOVCA

Petar Mišić: Iz kluba se nitko ne javlja

Matija Mišić više nije imao ni živaca, ni snage, ni volje za vinkovačku agoniju, pa se odlučio na odlazak. I tako je Cibalia u utorak ostala bez važnog nogometaša koji je u prethodne dvije sezone bio jedan od glavnih igrača u igri vinkovačkog prvoligaša. Matija Mišić potpisao je dvogodišnji ugovor s mađarskim drugoligašem Kisvarda FC iz istoimenog grada, koji je 20-ak kilometara udaljen od granice s Ukrajinom.

Otišao je iz prve u drugu ligu, ali čini se mnogo ambiciozniju i organiziraniju sredinu nego što je ova u gradu na Bosutu.

- Potpisao sam ugovor na dvije godine i s obzirom na ovo što sam vidio u ovako kratkom vremenu zadovoljan sam. Ako je sve istina što su mi rekli, radi se o klubu koji gradi stadion i ima ambiciju već od slijedeće sezone postati član prve mađarske lige. Za sada su dojmovi iznad očekivanja - javio se Matija Mišić s novog odredišta.

Odlazak je bio brz i nenadan, iako je Mišić još početkom ljeta poručivao kako postoji opcija odlaska u inozemstvo. No, u kolikoj je brzini morao spakirati kofere govori i to kako se nije stigao pozdraviti s dojučerašnjim suigračima u Cibalije, i zbog toga mu je najviše žao.

- Žao mi je što je tako ispalo, ali nisam želio ništa unaprijed pričati kako stvar ne bi propala, jer čekalo me potpisivanje ugovora. Žao mi je što se nisam pozdravio s kolegama u svlačionici, trenerima i s ostalima u klubu. Ovo ću ispraviti čim uhvatim prvu priliku i dođem u Slavoniju, sigurno ću navratiti do kluba... Bez obzira na sve što se događalo (i događa), bilo je lijepo biti član Cibalije. Dečkima želim svu sreću u novom prvenstvu - dodao je Matija Mišić.

Nova sezona tek je krenula, a počele su se ostvarivati crne slutnje kako će doći do osipanja i da će Cibalia biti slabija nego prošle sezone. Uprava i vlasnici kluba nisu reagirali na vrijeme, nisu poduzeli korake da se odljev kvalitetnih igrača zaustavi, a ako i dalje budu sjedili skrštenih ruku, moglo bi biti još lošije. A. Grgić

Možda ste propustili...

FINALNA SERIJA KOŠARKAŠA ZA PRVAKA PRVE LIGE IDE DO KRAJA

Brokeri impresivnim nastupom izborili majstoricu

LOŠA ISKUSTVA BIJELO-PLAVIH U TUROPOLJU

Gorica nema imperativ, ali Osječani neće dobiti popust

Najčitanije iz rubrike