Sport
BEZ UGOVORA I NOVCA

Petar Mišić: Iz kluba se nitko ne javlja
Objavljeno 19. srpnja, 2017.
Nakon poraza u Zaprešiću, Cibalia u petak gostuje kod Dinama u Maksimiru

Vezani članci

JEDAN MIŠIĆ OTIŠAO IZ CIBALIJE

Matija potpisao s mađarskim drugoligašem

Cibalia je na startu nove sezone Prve HNL poražena u Zaprešiću od Intera, a ta je utakmica pokazala i nešto jako dobro. Vinkovčani su u napadu dobili desnokrilnog napadača - Petra Mišića. Baša je čini se dobio adekvatnu zamjenu, jer Petar je protiv Intera ostavio dobar dojam.

Bartolović je Petra Mišića postavio na desno krilo i pogodio, jer ovaj je igrao odlično, a bio je i začetnik akcije za pogodak Pervana. Ipak, Petar Mišić nije pomogao svojoj momčadi, jer Vinkovčani su napustili Zaprešić s tri komada u mreži (1:3), i praznih ruku.

- Tako je već duže vrijeme, nesvjesno, ali zaista nesvjesno, nakon postignutog pogotka povučemo se i na kraju zbog toga budemo kažnjeni. To nam se događalo i prošle sezone. Bili smo bolji od Intera, posebice prvo poluvrijeme, morali smo utakmicu riješiti i prije onog nesretnog, prema mome mišljenju, nepostojećeg penala za 1:1. Trebali smo mnogo bolje reagirati, prati nas neki peh, imamo prilika i ne iskoristimo ih, a onda primamo jeftine pogotke - kaže najbolji igrač vinkovačkog prvoligaša iz zaprešićke utakmice Petar Mišić.

Veseli uvodno izdanje, jer je Cibalia konačno dobila prodornog i opasnog Petra Mišića. A obično kad je on u dobroj formi, onda i Cibalia igra dobro. Očito Mišiću desna strana više odgovara od lijeve, gdje je proljetos redovito ordinirao.

- Nešto slično iz Zaprešića radili smo i to uigravali na treninzima. Sigurno mi više odgovara desna strana, to sam rekao i treneru Bartoloviću pa me je valjda i zbog toga stavio na tu stranu i nisam bio loš.

Nakon poraza kod Intera, slijedi još jedno prvenstveno gostovanje. U petak Vinkovčani igraju na Maksimiru protiv Dinama,

- Ovo je utakmica u kojoj nam nitko ne daje nikakve izglede, čini se kako jedino mi igrači i trener očekujemo da se može dogoditi neko čudo. Počele su pripreme za taj susret i znam da ćemo dati sve od sebe, baciti se na glavu, pokušat bilo što da možda nešto i osvojimo. Znamo svi tko je Dinamo u hrvatskom nogometu, pa i ako izgubimo nitko nam neće zamjeriti.

Inače, tri dana prije utakmice 2. kola Prve HNL u Cibaliji nema nikakvih novosti kada su u pitanju igrači bez ugovora, a ipak igraju i ostali su u Vinkovcima. Jedan od onih koji se bez ugovora stavio na raspolaganje stručnom stožeru je i Petar Mišić. Iako bi lako mogao reći: “Ja ne mogu”, on ne dovodi u pitanje nastup u sljedećoj utakmici.

- Iskreno, sa mnom nitko iz kluba nije razgovarao, nitko se nije javljao. Treniramo kao da se ništa ne događa, na treneru je i Upravi kluba da računaju na nas i u slijedećim utakmicama. Pošteno smo rekli da trener može računati na nas, ali ovo što se događa nije dobro, ovo ponavljanje i neizvjesnost pred svaku sezonu jako je loše. No, valjda će se uskoro nešto pokrenuti, naši uvjeti se znaju i sada je na potezu Uprava kluba - poručio je Petar Mišić.

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

Najčitanije iz rubrike