Sport
BESPLATNE ULAZNICE

NK Osijek časti
navijače u Luzernu
Objavljeno 17. srpnja, 2017.
Ulaznice se mogu podignuti na porti stadiona Gradski vrt (južni parking), u utora i srijedu od 13 do 18 sati

Navijači Osijeka spremaju se na prvi masovni pohod na jednu europsku utakmicu nakon gotovo 17 godina. Posljednjih put bijelo-plava navijačka vojska bila je brojna još ujesen 2000. godine kada je Osijek gostovao u Pragu kod Slavije. Nakon toga, osječke je nogometaše na europskim gostovanjima uglavnom pratio manji broj navijača.

Zanimanje za uzvratni susret protiv Luzerna u Švicarskoj veliko je, pa je NK Osijek odlučio za sve navijače koji će krenuti put Swissporarene u Luzernu osigurati besplatne ulaznice. Njih je moguće podignuti na porti stadiona Gradski vrt (južni parking), danas (utorak) i sutra (srijeda) od 13 do 18 sati. Za podizanje ulaznice potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i upisati osobne podatake, preuzeti tijekom ponedjeljka i srijede u vremenu od 13 do 18 sati.

U Luzernu se ne očekuju samo navijači iz Osijeka, nego i oni koji su na radu u inozemnstvu, ne samo u Švicarskoj, već u svim zemljama u okruženju. Tako su na utakmicu već najavili dolazak navijači iz Njemačke, Austrije, te naravno Švicarske. Oni, ali i navijači iz Osijeka, ili Hrvatske, a koji nisu svoju ulaznicu podignuli u Osijeku, moći će to učiniti na dan utakmice (četvrtak), od 13 sati u Hrvatskoj kući u Luzernu,(u ulici St. Karlistr. 6.). Kontakt-osobe za ulaznice su direktor stadiona Ante Polić, a u Švicarskoj Zdravko Dujić i Ivica Cikoja, koje je moguće kontaktirati na telefone: 0041 79 302 6354 i 0041 76 420 3423.

Inače uzvratna utakmica Luzern - Osijek na rasporedu je u četvrtak, 20. srpnja, s početkom u 19.45 sati. D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike