Mozaik
PROJEKT "KOMUNA" I ROCK-LEGENDE

Slavni rokeri iz cijele regije snimili pjesmu i spot "Kad padnu mostovi"
Objavljeno 26. lipnja, 2017.

Cijenjeni autor Mirko Šenkovski Geronimo okupio je ekipu sjajnih glazbenika iz regije koji pjesmom "Kad padnu mostovi" najavljuju album projekta Komuna. Legende regionalne rock-scene u ovoj pjesmi predvode Toni Janković i Zele Lipovača, lideri i osnivači Divljih jagoda, zatim Zoran Predin, pjevač legendarne grupe Lačni Franz, Kiki Lesendrić, frontmen sjajne beogradske grupe Piloti te frontmen Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa, jedan od najboljih rock-pjevača u regiji. Izvrsni animirani videospot "Kad padnu mostovi" Marija Šuline i Produkcije Nova premijerno je prikazan na CMC televiziji.

 

 

Na pitanje zašto baš ovi gosti, autor Mirko Šenkovski odgovara: "Zato jer pjesma ima jednu snažnu poruku u ovim vrtložnim vremenima i osjetio sam potrebu da to s nama kažu ljudi s autoritetom, bez mrlje u životu i karijeri. Namjerno je napravljen s jednom apokaliptično upozoravajućom porukom dokle nas može dovesti neodgovorno ponašanje pojedinaca, ali također i s nadom u bolju budućnost ovog našeg malog svemira i cijelog čovječanstva općenito".

Gitare na pjesmi odsvirali su Dragomir Herendić Dragianni i Emir Hot, na klavijaturama je Igor Matković, bas je svirao Zvjezdan Marjanović, bubanj Damir Bumbar Sinanović, dok je na vokalu Mirko Šenkovski Geronimo. T.K.

Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

Najčitanije iz rubrike