Crna kronika
PROMETNA NEZGODA

Na plus 34 nakratko blokiran prolaz prema Copacabani
Objavljeno 26. lipnja, 2017.

Zbog prometne nezgode koja se dogodila u nedjelju oko 15 sati na cestovnom Mostu dr. Franje Tuđmana u Osijeku došlo je do velikog zastoja u prometu. U prvom trenu, na plus 34 Celzijeva stupnja, vozilima se nije moglo do omiljenog kupališta Copacabane, niti je iz smjera Baranje itko vozilom mogao u Osijek. Međutim, ubrzo je policija promet počela propuštati izmjenično i tako spriječila veće probleme i gužve po nesnosnoj vrućini.

- Krenuli smo na kupanje, ali nismo mogli proći pa smo se okrenuli i vratili – kazala nam je Osječanka koja je automobilom naišla neposredno nakon sudara na mostu. Ljudima se po vrućini jednostavno nije dalo stajati u koloni.

Kako doznajemo iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave osječko-baranjske, o nesreći je policiji dojavljeno u 15.17. Prema prvim informacijama, jedna osoba zatražila je liječničku pomoć nakon sudara dvaju automobila te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Nakon očevida bit će poznati detalji o tome tko je i kako izazvao prometnu nezgodu na mostu. S. Lacić

Možda ste propustili...

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike