Crna kronika
PRETRES AUTOMOBILA, KUĆA I STANA U ĐAKOVU

Dileru oduzeta veća količina droge
Objavljeno 17. lipnja, 2017.

ĐAKOVO

Poveću količinu kaznenih prijava priskrbio si je 45-godišnji muškarac iz Đakova. Policijska istraga krenula je nakon što su operativci Policijske postaje Đakovo dobili informaciju da se sumnja kako 45-godišnjak dila drogu. Policajci su u akciju krenuli u srijedu, nakon što su od nadležnog suda ishodovali nalog za pretragu kuće i automobila.

U prijepodnevnim satima djelatnici Policijske postaje Đakovo zatekli su 45-godišnjaka u Ivakićevoj ulici u Đakovu. Na temelju sudskog naloga pretraženo mu je vozilo u kojem je zatečen. Uz potvrdu mu je oduzet pronađeni novac u raznim valutama i apoenima, ukupno više od petnaest tisuća kuna, više od 60 tableta droge ecstasy, više od 40 grama marihuane, više od 18 grama hašiša, više od 100 grama amfetamina, precizne digitalne vage, mobilne telefone, bilježnicu s imenima i brojevima telefona i više od tri kilograma rezanog duhana.

Policajci su potom pretražili i kuće koje u Đakovu koristi 45-godišnjak te su pronašli i uz potvrdu oduzeli bilježnicu s imenima i brojevima telefona i novčanim iznosima. Obavili su i pretragu stana koji, također u Đakovu, koristi 45-godišnjak te su pronašli i uz potvrdu oduzeli nekoliko automatskih puški, poluautomatsku pušku, karabin, više od četiri kilograma rezanog duhana, više od 500 grama marihuane i više stotina komada raznog streljiva. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv 45-godišnjaka. M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike