Ekonomija
JET SET DO VEĆE KONKURENTNOST POVEĆANJEM KAPACITETA I MODERNIZACIJOM OPREME

Buldozeri za nove prihode i radna mjesta
Objavljeno 23. svibnja, 2017.

Tvrtka JET-SET d.o.o. iz Vrbanje od svog osnutka 1995. iz godine u godinu bilježi stalni porast kako poslovanja, tako i broja zaposlenih. Do danas se tvrtka isprofilirala u izvođenju radova niskogradnje, posebice u izgradnji (auto)cesta, željezničkih pruga, brana, nasipa, održavanju melioracijskih građevina i iskopa većih razmjera. Svojim radom i djelovanjem nabavila je respektabilan broj različitih strojeva za izvođenje radova niskogradnje.

 

Kako bi nastavila trend rasta u svim segmentima poslovanja, tvrtka se prošle (2016.) godine prijavila u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija na natječaj Ulaganje u proizvodnu tehnologiju malog i srednjeg poduzetništva i to s projektom „Povećanje kapaciteta i konkurentnosti modernizacijom opreme tvrtke JET-SET d.o.o.“ koji je nakon pozitivne ocjene Ministarstva poduzetništva i obrta, pod čijim je okriljem i otvoren natječaj, ušao u realizaciju investicije vrijedne 8.341.028 kuna.
Riječ je o kupovini velikih i modernih strojeva čime će ova uspješna tvrtka još više povećati produktivnost, a samim tim i konkurentnost na tržištu, što će rezultirati i povećanjem broja zaposlenih.
Tako se tijekom travnja i svibnja u dvorište ove vrbanjske tvrtke parkiralo ukupno pet strojeva koji će ubrzati i kvalitetom začiniti poslovanje JET-SET  d.o.o. Konkretno se radi o dva buldozera (18 i 20 tona), te jednom 27-tonskom i dva 39-tonska bagera koji će osigurati povećanje prihoda, ali i vrlo bitnog izvoza njihovih usluga.


Prema riječima članova projektnog tima Marice Perković i  prokuristaMarina Lončara dipl.ing.građ., nova će suvremena tehnologija poduzeća uz dobro osmišljenu organizaciju poslovnih procesa zasigurno osigurati još kvalitetnije poslovanje što će na kraju rezultirati i potrebom za povećanjem broja djelatnika kojih bi do kraja sljedeće godine trebalo biti tri više nego u vrijeme prijavljivanja projekta, čime bi se ispunio još jedan od ciljeva natječaja na kojem je tvrtka ostvarila vrijednu „pobjedu“.

 

Možda ste propustili...

DOĆI ĆE DO POVEĆANJA CIJENA SVIH VRSTA VOĆA

Štete od mraza u cijeloj Hrvatskoj

Najčitanije iz rubrike