Novosti
VRDOLJAKOVA PODRŠKA VRKIĆU:

Osijeku je donio gospodarsku i političku stabilnost
Objavljeno 19. svibnja, 2017.

Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora, dao je u četvrtak u Osijeku podršku Ivanu Vrkiću za gradonačelnika Osijeka. Pozvao je Osječane da već u prvom krugu odluče o pobjedi Vrkića, a novac koji se u tom slučaju uštedi bit će iskorišteni za potrebe obnove nekog od vrtića ili osnovne škole.

- Vrkić je u proteklom mandatu donio političku i gospodarsku stabilnost s perspektivom da se u sljedećem mandatu dogodi novi razvoj i investicije. Ulaganja će biti daleko veća nego što su bila prije četiri godine - naglasio je Vrdoljak. Smatra kako Osijek “zaslužuje malo više života u centru”, nova ulaganja u vrtiće i školstvo, a to je moguće u ovom drugom mandatu pod krilaticom “Razvoj”. Vrkić je Vrdoljaka ugostio na gradilištu nove šetnice uz Dravu, između dva mosta, projekt je to spajanja Gornjeg i Donjeg grada.

- Pokazujem je mom prijatelju, jer je danas prvi put ovdje - rekao je Vrkić. Istaknuo je kako su, da nije ovih izbora, mogli otvorili još najmanje deset novih gradilišta, ali nije htio da se to tumači kao predizborna kampanja.

- Napravili smo do sada puno toga, ali mi nismo od onih koji se hvale, koji uživaju u izbornim pobjedama. Mi se samo natječemo i tražimo da dobijemo mandat pod jednakim uvjetima u kojima očekujemo da prođe onaj koji je najbolji - rekao je Vrkić. D.Ku.

Možda ste propustili...

KOMENTAR

Agresija

SKUP GRAĐANSKE INICIJATIVE "HRVATSKA PROTIV ISTANBULSKE KONVENCIJE"

Policija prebrojila pet, a organizatori 70 tisuća ljudi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JOŠ JEDAN OBRAT U SLUČAJU “LAŽNI MAĐARI”

Svjedok: Policijski inspektor
me je ucijenio i prijetio mi
tražeći da govorim o mitu!

2

NUDE I STANOVE ZA 350 EURA

Frankfurtska zračna luka otvoreno poziva radnike iz Hrvatske

3

“ZAGORČAT ĆU ŽIVOT TEBI, TVOJOJ DJECI I TVOJOJ OBITELJI”

Podignuta optužnica protiv Vrdoljaka