Mozaik
FRENKIE, KONTRA I INDIGO

Ugostili Edu Maajku na remixu pjesme “Bratmoi”
Objavljeno 28. travnja, 2017.

Frenkie, Kontra i Indigo su u rujnu prošle godine predstavili svoje zajedničko studijsko izdanje – album “Putanja”, s kojeg se posebno istaknula pjesma “Bratmoi” feat. Shtuka, koja je ubrzo postala i favorit publike. Ovom prilikom predstavljaju remix pjesme, u kojem se kao posebni gosti pojavljuju Edo Maajka & Juice. Remix je hrvatskoj publici dostupan putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

- Na ideju da napravimo “Bratmoi remix” došli smo pred 17. rođendan FMJAM-a. Razmišljali smo koja je to pjesma obilježila našu prošlu godinu i zaključili smo da je to definitivno Bratmoi. Kako bi je dodatno začinili na remix smo pozvali Edu i Juica, koji se kratko pojavljuje na Putanji. Tako da se krug braće proširio na dvije legende - otkrio je Frenkie.

Frenkie, Kontra i Indigo objavili su “Putanju” 9. rujna 2016., a riječ je o njihovom prvom zajedničkom albumu, snimljenom u berlinskom Red Bull studiju. Produkciju albuma potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić te jedan od najboljih njemačkih dizajnera Adopekid iz Hamburga. T.K.

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

HRT: KULTNA EMISIJA 27. TRAVNJA

"Dobro jutro, Hrvatska" slavi svoj 32. rođendan

Najčitanije iz rubrike