Novosti
GLAS SLAVONIJE ORGANIZIRAO SUČELJAVANJE

U subotnjem broju saznajte sve o kandidatima za gradonačelnika Osijeka
Objavljeno 26. travnja, 2017.

Uvjereni kako su izbori pred nama iznimno važni za budućnost Osijeka i svjesni odgovornosti naše medijske pozicije, te u želji da biračima pružimo što šire i kvalitetnije upoznavanje s ponuđenim programima i omogućimo im da važnu odluku o tome komu će povjeriti svoj glas donesu potpuno informirani, Glas Slavonije organizirao je u utorak prvi krug sučeljavanja kandidata za gradonačelnika.

Tijekom sučeljavanja svi su kandidati imali priliku predstaviti ključne točke svog programa, a nakon toga odgovarali su na pitanja te replicirali i raspravljali. Sva izlaganja, kao i replike i rasprave, bila su vremenski ograničena kako bi se svim kandidatima omogućio potpuno ravnopravan odnos tijekom sučeljavanja. Sudionici sučeljavanja, a bili su to kandidati koji su svoju kandidaturu najavili do trenutka početka organizacije sučeljavanja, Ivan Vrkić, Ivana Šojat, Dragan Vulin, Miroslav Šimić, Anto Đapić, Danijela Lovoković, Kristijan Šimičić i Miroslav Vanek, izložili su tako najvažnije dijelove svojih programa i vizija razvoja Osijeka.

Glas Slavonije objavit će veliko izvješće o sučeljavanju u broju od subote, 29. travnja, kada će naši čitatelji imati priliku na jednom mjestu upoznati se sa stajalištima, idejama i najavljenim potezima kandidata za gradonačelnika Osijeka, te važnu odluku o tomu koga vide na čelu grada tijekom idućeg mandata donijeti na temelju punog uvida u to što mogu očekivati od osobe kojoj će pokloniti povjerenje.

Drugi krug sučeljavanja Glas Slavonije održat će 9. svibnja i objaviti ga u broju od subote, 13. svibnja. G.S.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike