Mozaik
MIA ANOČIĆ VALENTIĆ

3. emisija, uspjela sam pobijediti!
Objavljeno 20. ožujka, 2017.

Ne samo što je sličila Sanji Doležal nego je osječka glumica Mia Anočić Valentić i zvučala poput nje te s najvećim brojem glasova, za nastup s pjesmom Novih fosila “E moj Saša”, zasluženo odnijela pobjedu u trećoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

“Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super!” bila je oduševljena Sandra, a s njom se složila i počasna članica žirija Bojana Gregorić Vejzović, koja je dodala: “Ja sam ostala ukopana zato što si cijelim habitusom skinula gospođu Doležal.” Dok je Tomo pohvalio njezinu sjajnu transformaciju i nastup uz minimalnu protetiku, Goran je zamijetio da je plesač koji je glumio Rajka Dujmića bio malo previsok. "Ako tako nastaviš, nema nam spasa, čestitam!" zaključio je Goran na kraju. Nova TV će u Mijino ime iznos od 10.000 kuna donirati UNICEF-u.

- Presretna sam. Treća emisija, a veća sam uspjela pobijediti. Ne mogu vjerovati - rekla nam je Mia nakon pobjede. U idućoj epizodi vidjet ćemo pobjednicu u ulozi Fergie, pjevačice grupe Black Eyed Peas.

Drugi natjecatelj iz Osijeka, pjevač Mario Roth, ovaj put bio je Danijela Martinović, a nastupom s pjesmom "Volim barabu" natjerao je publiku i žiri u smijeh. "Fantastično, Mario, ti si toliko veseo, uvijek tako... kako bi Sandra rekla: Ti si jedno čudo!" poručio mu je Tomo, a Goran je zaključio da mu je ovo bila najbolja imitacija do sada u sezoni. Sandra je komentirala: "Elegantno, prpošno, veselo.. sve je tu, to je jedna mala Danijelica!" Mario je zasluženo osvojio drugo mjesto, a sljedeće nedjelje gledat ćemo ga kao Axla Rosea, pjevača grupe Guns'n'Roses. Ivana Mišerić otpjevat će pjesmu grupe Ottawan, a Dalibor Petko nastupit će kao pjevač grupe Prljavo kazalište. Posebno će zanimljiva biti transformacija Daniela Bilića, koji će se transformirati u kolegicu Nives Celzijus, a Nives ćemo gledati u liku Zvonka Bogdana. Ana Gruica postat će Katty Perry, a Bojana Jambrošića je na gljivi dopao duet Jacquesa i Doris. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike